reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Wi-Fi router i adaptér pro 900 Mbps od Netgearu

25.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Wi-Fi router i adaptér pro 900 Mbps od Netgearu
Společnost Netgear si připravila ucelené řešení pro vytvoření domácí sítě Wi-Fi, která nabídne propustnost až 900 Mbps. To se skládá ze dvou zařízení - Wi-Fi routeru WNDR4500 a Wi-Fi adaptéru WNDA4100. Oba produkty již přitom mají být k...
Společnost Netgear si připravila ucelené řešení pro vytvoření domácí sítě Wi-Fi, která nabídne propustnost až 900 Mbps. To se skládá ze dvou zařízení - Wi-Fi routeru WNDR4500 a Wi-Fi adaptéru WNDA4100. Oba produkty již přitom mají být k dispozici v českých obchodech, a to za doporučenou koncovou cenu 4 900 Kč (WNDR4500), resp. 1 800 Kč (WNDA4100) s DPH.





Wi-Fi router WNDR4500 je pochopitelně dvojpásmový a Netgear jej označuje jako Wireless-N900. Tento model slibuje také široké pokrytí a díky dvěma USB portům umožní sdílení tiskárny a USB disku/flash disku. Díky procesoru Broadcom BCM4706 a 128 MB paměti flash a stejně tolika paměti RAM jde v současnosti o nejvýkonnější router svého druhu od Netgearu na trhu. Spolupracuje také s s utilitou Genie pro správu kancelářských routerů. Ta je založena na technologii SiteView a dokáže zprostředkovat řadu informací o sítích, opravovat běžné problémy a zvýšit bezpečnost i dosah.





A pak tu je Wi-Fi adaptér WNDA4100 pro notebooky, stolní počítače, smartphony, tablety a jiné přístroje. Těm nabídne uvedenou maximální datovou propustnost, technologii Push ‘N’ Connect pro bezpečné připojení Wi-Fi přístrojů jediným stisknutím tlačítka, a jde tak o klíčový doplněk pro nový router.

Zdroj: TZ Netgear
reklama