reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Battlefield 1: akční grafické orgie 1. světové války

9.5.2016, Jan Vítek, aktualita
Battlefield 1: akční grafické orgie 1. světové války
Už několik měsíců se proslýchá, že chystaný Battlefield se bude odehrávat v prostředí 1. světové války. Nyní nám to Electronic Arts a DICE potvrzují prostřednictvím traileru, který ukazuje akční záběry přímo z herního enginu.
Ten už na YouTube dalece překonal sledovatelnost traileru ke hře Call of Duty: Infinite Warfare, který byl zveřejněn před týdnem a dle ohlasů jsou lidé spokojeni a natěšeni. Už jste jistě zaznamenali, že namísto Battlefield 5 tu máme Battlefield 1, takže jde nejspíše o restart celé série, a je tak možné, že pak bude následovat Battlefield 2 z 2. světové.





Zveřejněný trailer dle EA obsahuje video přímo z herního enginu, ovšem jde o divoce prostříhané a pečlivě záběry, které ukazují to nejzajímavější z hry. Srovnání s realitou samozřejmě pokulhává, však Battlefield nikdy nebyl míněn jako vážný simulátor boje, ale spíše jako arkádová multiplayerová řežba. A přesně to nám slibuje i nový díl.




Podíváme se do zákopů, kde se často odehrají nemilosrdné souboje muže proti muži, a to třeba bez střelných zbraní, ale s využitím lopatek nebo palcátu s ostrými hroty. Chybět nebudou ani koně, v tomto případě v arabském prostředí, podíváme se také na místo kulometného střelce v bombardéru nebo se rovnou proletíme v trojplošníkovém fokkeru či projedeme v tanku. Z těch větších hraček tu budou bitevní lodě, vlaky, velkorážní děla a vzduchem si připluje i zeppelin.


I v samotné hře se tedy podíváme na různá bojiště, a to například do zablácených zákopů Francie, na pobřeží Itálie nebo do arabských pouští a bojovat budeme na zemi, ve vzduchu a na vodě. Multiplayerových bitev se bude moci zúčastnit až 64 hráčů, a to od 21. října tohoto roku, kdy Battlefield 1 přijde na trh pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Můžete se také stát Battlefield Insiderem a v takovém případě se můžete těšit na přístup k betaverzi.

Zdroj: Battlefield

reklama