reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Quantum Break přijde i na Steam pro Windows 7

11.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Quantum Break přijde i na Steam pro Windows 7
Microsoft trošku vyměkl a ohlásil, že uvolní herní titul Quantum Break také pro distribuci na Steamu, což znamená, že si jej budou moci zahrát také uživatelé Windows 7 a Windows 8. Pak je tu ještě jedna novinka.
Microsoft se dříve rozhodl, že bude distribuovat titul Quantum Break pouze na Windows 10 a jejich DirectX 12 (pokud nepočítáme konzole Xbox One), přičemž k tomu využije výhradně svůj Windows Store. Šlo také o aplikaci platformy UWP, s níž byly a stále jsou spojeny mnohé problémy, jak se ukázalo brzy poté, co Quantum Break přišel na trh. Šlo tak o značně rozbitou hru, kterou Remedy horko těžko dávali dohromady, ovšem s řadou věcí musí počkat na to, až Microsoft příslušně opraví svou softwarovou platformu.





Nyní bylo oznámeno, že Quantum Break si budeme moci koupit i na konkurenčním Steamu a rovněž se můžeme těšit, že bude připraven pro PC s Windows 7 a Windows 8, takže nebude vyžadovat API DirectX 12. To se dle plánu stane 14. září. Vyžadovány budou 64bitové verze operačních systémů.

V ten den také bude připraven speciální balíček 'Timeless Collector's Edition', a to v ceně 40 eur nebo dolarů. Jedná se o krabicovou verzi, jež nabídne vedle samotné hry opatřené veškerými dosavadními aktualizacemi také něco navíc. Vedle pěti optických disků tu bude také Blu-ray s filmem o tom, jak byla hra tvořena (tzv. Making of), stejně tak i kniha, dále audio CD se soundtrackem, dva plakáty a krátký startovní manuál.

Quantum Break byl jako hra žánru sci-fi akční adventura ze třetího pohledu vypuštěn do světa už 5. dubna 2016 pro Xbox One a MS Windows 10. Pro Xbox One představovala nejlépe prodávanou hru za první dny, takže ji můžeme považovat za úspěšnou, i když na PC se objevila i řada problémů.

Zdroj: Hexus.net
reklama