reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
Diskuze k článku: AAC: rozuzlení se blíží
5.10.2005, redakce SHW, článek
Překotný vývoj kolem jednoho z nejvýznamnějších hráčů na českém IT trhu - skupiny AAC (viz náš článek „AAC: Obr na hliněných nohou ?“) nám nedá nevrátit se k celé kauze ještě alespoň krátkým komentářem, shrnujícím dění za poslední dny.
TGV | 17.10.200523:31
Tato firma byla z přesvědčení svého zakladatele ­(L.Marka­) postavena a řízena v duchu principů scientologické společnosti ­(správně řečeno sekty ­/v mnoha civilizovaných zemích zakázané­/­). Mnoho zaměstnanců by mohlo potvrdit, jak ­"dobrovolně povinně­" absolvovali školení scientologické školící firmy Business Success, jejímiž diplomy se zdi kanceláří dceřiných firem AAC jen hemžily­). K čemu to všechno bylo dobré, táži se při pohledu na trapnou agónii AAC? Kdepak je konec všem těm KLOBOUKŮM? Podvod, trapas, špatná groteska.
Odpovědět0  0
petan1 | 17.10.200523:59
K tomu snad jen maly komentar ­- doba nejvetsich uspechu AAC se napadne shoduje s dobou, kdy prave tato skoleni probihala, naopak doba padu se SAKRA priblizuje dobe, kdy skoleni neprobihala, prip. kdy je delala jista slovutna svetova poradenska firma. Mozna k tomuto to bylo dobre.
Odpovědět0  0
R-factor | 19.8.20088:06
No a to je petane1 právě ten problém. Školení BS jsou poměrně drahá a platíš je dopředu, tj ten úspěch musíš mít již před školením. A pak je otázkou, proč ten úspěch nevydržel ani po školení. Ale pro odpověď asi netřeba chodit daleko, stačí se podívat na výsledky scientologické sekty v Čechách.
Viz http:­/­/www.r­-factor.cz
Odpovědět0  0
Pat | 7.10.200511:50
Ten kdo si řádně projde zůčastněné lidi ve všech společnostech o kterých se mluví musí pochopit že nejde o nic jiného než odporný tunel a jak se vlk nažral a kozy zůstanou celé......jak vyjebat s lidma....jak osrat akcionáře atd atd......Prostě nic neobvyklého. Samozřejmě jde o bandu nechopncýh lidí, tím to začalo, ale určitě ne chyba Henycha.
Odpovědět0  0
hmm | 5.10.20058:09
hmm..., ale aj tak sa zda, ze sa chcu len nabalit, podla suskandi co sa nesie po slovensku. AAC a Libra si vraj medzi sebou predavaju fiktivne zakazky, takze niekto musi padnut :)
Odpovědět0  0
tono1 | 5.10.20058:50
do budoucna na to zapomen, AAC a Libra budou jedina firma jak v Cesku, tak na Slovensku
Odpovědět0  0
ikona | 6.10.200512:41
myslim, ze se pletes. AAC Czech jiz prakticky padlo = zkrachovalo v CR a zustala pouze ocistena Libra. Z Libry byly v minulem roce prevedeny ztratove aktivity do AAC Czech a z AAC Czech byly ziskove aktivity bud rozprodany, nebo prevedeny do Libra. Takze zustane pouze Libra. To same na Slovensku.
Dalsi fakt: z byvalych cca 300 zamestnancu AAC zbylo jiz jenom neco kolem 70, pricem znacna cast je ve vypovedi, napriklad i vedouci prodeje pro hypermarkety, na kterem jedinem ta firma ted neco jeste toci.
AAC ted jiz existuje pouze papirovo a medialne. Prakticky jsou vsak zamestnani totalne ve stagnaci a bez prace. Staci se tam jit podivat.
Pry za to muzou podekovat generalnimu rediteli ­(ted jiz odvolanemu­) Michalu Henychovi, ktery pry svou funkci i ve firme FIC moc nezvladl... ;­-)
Odpovědět0  0
tono1 | 7.10.200512:13
myslím že se pleteš ty ­- Libra bude dělat compy, AAC distribution převezme to z distribucí zůstalo, AAC trading koncáky, AAC Czech půjde do likvidace
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.