Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer TravelMate P6 pro firemní zákazníky se představují

4.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Acer TravelMate P6 pro firemní zákazníky se představují
Společnost Acer si připravila nové notebooky řady TravelMate P6, které jsou určeny především pro firemní zákazníky a slibují odolnost, zabezpečení a výkon s využitím třetí generace procesorů Intel Core. K dispozici budou ve třech úhlopříčkách...
Společnost Acer si připravila nové notebooky řady TravelMate P6, které jsou určeny především pro firemní zákazníky a slibují odolnost, zabezpečení a výkon s využitím třetí generace procesorů Intel Core. K dispozici budou ve třech úhlopříčkách 13,3", 14" a 15,6". Nabídnou také technologie Intel vPro a AMT 8.0, přičemž grafický výkon zajistí integrovaná jádra Intel HD Graphics 4000.





Nové TravelMate nabídnou nástroje pro bezpečnost a správu Acer ProShield Security, které mají počítač chránit na úrovni BIOSu až po aplikační úroveň. Před zavedením OS probíhá autentizace PBA, samozřejmostí je ochrana BIOSu a přístupu k disku heslem, pak je možné se přihlásit do systému s využitím snímače otisků a chránit důležitá data na "osobním bezpečném disku" PSD, popřípadě je nenávratně smazat pomocí utility File Shredder.





Co se týče výbavy, pak nové notebooky nabídnou možnost využití dokovací stanice Acer ProDock s porty jako USB 3.0/2.0, Display Port, DVI, HDMI či VGA. Jejich fyzickou odolnost pak na sebe bere šasi ze slitin hořčíku a hliníku. Základní specifikace jsou zde:


ModelTravelMate P6
Procesor
třetí generace procesorů řady Intel Core vPro™
Grafický procesor
až Intel HD Graphics 4000 s WiDi
Ukládání dat
Pevný disk: až 750 GB nebo větší, se zdokonalenou ochranou Acer DASP (Disk Anti-Shock Protection)
SSD: až 256 GB
Víceformátová čtečka paměťových karet s podporou: SD Card, MultiMediaCard (MMC), Memory Stick (MS), Memory Stick PRO (MS PRO), xD-Picture Card (xD)
RAM
až 8 GB
Displej/rozlišení
13,3”, 14” a 15,6” HD, 1366 x 768, TFT LCD s podsvícením LED
Zvuk
stereofonní reproduktory
Připojení k bezdrátové a pevné síti
Intel Centrino Advanced-N 6235, 802,11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED s Acer Nplify + MIMO
Acer InviLink™ 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
Podpora bezdrátové technologie Acer SignalUp
Bluetooth 4.0+HS
Gigabit Ethernet, ASF2.0, IEEE P802.3az Energy Efficient Ethernet™(EEE)
Provozní a
konstrukční odolnost
Test v prostředí s vysokou teplotou a vlhkostí, test závěsu víka, testován tlak na vrchní víko a v oblasti opření dlaní, akustický test, testován při polití kapalinou, test v pádu v zapnutém a vypnutém stavu, testována konstrukční odolnost na otřesy a vibrace, test na elektrostatický výboj, test životnosti klávesnice, test MTBF (střední doba bezporuchového provozu)


Zdroj: TZ Acer