reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acronis představuje cenově dostupné firemní řešení pro ochranu dat

5.5.2011, Jan Vítek, aktualita
Acronis představuje cenově dostupné firemní řešení pro ochranu dat
Společnost Acronis si připravila nový produkt Backup & Recovery 11 určený pro snadnou obnovu dat po haváriích určenou pro fyzická i virtuální a cloudová prostředí, k čemuž využívá svou technologii založenou na diskových obrazech. Pro ty...
Společnost Acronis si připravila nový produkt Backup & Recovery 11 určený pro snadnou obnovu dat po haváriích určenou pro fyzická i virtuální a cloudová prostředí, k čemuž využívá svou technologii založenou na diskových obrazech. Pro ty jsou dostupné také různé funkce jako katalog či prohledávání. A pak je tu samozřejmě i zálohování na úrovni samotných souborů, nebo rovnou celých virtuálních počítačů a chystá se podpora Microsoft Exchange Server a Microsoft SQL Server.



Mezi novinky patří kromě katalogu a prohledávání také vylepšené plány obnovy po havárii, pak zcela nové fázování a více cílů zálohování pro snížení dlouhodobých nákladů na ukládání dat. Vylepšená je také podpora pro páskové mechaniky a knihovny, pod Linuxem budeme moci obnovovat systém a migrovat jej na odlišný hardware a pak Acronus slibuje vyšší výkon funkce deduplikace dat.

Virtuální prostředí mají také zaznamenat zvýšení výkonu díky možnosti současného zálohování několika virtuálních počítačů VMware ESXi a Microsoft Hyper-V, dále tu je jediný agent pro více hostitelů VMware ESXi pro zvýšení účinnosti a zjednodušení správy VMware vSphere, zcela nové je i zálohování bez LAN snižující zatížení procesoru a sítě a také podpora pro sdílené svazky clusteru (CSV) určená pro prostředí Microsoft Hyper-V.

Cloudová prostředí dostala zvýšení kapacitní možnosti online zálohování, což Acronis zařídil na přání zákazníků. Pro ty nabízí jednotnou strukturu cen pro cloudové služby a ne ceny za gigabajt. To platí jinak pro různé verze Backup & Recovery 11. Online Workstation má limit 500 GB (dvojnásobný), Online Server 1,5 TB (o 50 procent vyšší) a Online for Virtual Machines 4 TB (dvojnásobný).

Acronis Backup & Recovery 11 bude k dispozici od 22384 Kč na konci 2. čtvrtletí.

Zdroj: TZ Acronis
reklama