reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acronis uvádí český True Image Home 2011

18.10.2010, Jan Vítek, aktualita
Acronis uvádí český True Image Home 2011
Společnost Acronis v souladu se svými sliby připravila českou verzi software True Image Home 2011 určeného pro domácí zálohování i zabezpečení pro fyzická, virtuální a cloudová prostředí. Navržen je pro ještě jednodušší obsluhu, a tak nabídne...
Společnost Acronis v souladu se svými sliby připravila českou verzi software True Image Home 2011 určeného pro domácí zálohování i zabezpečení pro fyzická, virtuální a cloudová prostředí. Navržen je pro ještě jednodušší obsluhu, a tak nabídne intuitivní rozhraní, v němž by se měl vyznat i nezkušený uživatel. Vzhledem ke zpracování předchozích verzí můžeme tomuto s klidem věřit. Zmínit můžeme třefa funkci „Drag and Drop“, která umožňuje přetáhnout úlohu zálohování na plochu, a tím vytvořit zástupce.



Dále Acronis slibuje optimalizaci pro OS Windows 7 a nepřetržitou ochranu dat v něm, možnost online zálohování a s doplňkem Plus Pack získáme možnost obnovy na odlišný hardware (jiný model či typ PC nebo notebooku).

Mezi nové a vylepšení funkce patří Nonstop Backup, jenž každých 5 minut vytváří přírůstkové zálohy s podporou Acronis Secure Zone, pak je tu Time Explorer pro správu záloh z jedné obrazovky, tvorba předdefinovaných schémat zálohování, kontrolních bodů v časové ose průzkumníku záloh a nakonec Acronis zmiňuje podporu USB 3.0, ale to je samozřejmé.

Nový True Image Home 2011 je i s Plus Pack pro obnovu na odlišný hardware okamžitě k dispozici.

Zdroj: TZ Acronis
reklama