reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AeroCool nabídne otevřenou skříň Strike-X Air

28.8.2012, Jan Vítek, aktualita
AeroCool nabídne otevřenou skříň Strike-X Air
Společnost AeroCool si připravila novou otevřenou herní skříň Strike-X Air, která pokračuje v tom, co započal Antec se svým modelem Skeleton již před čtyřmi lety. Jde o skříň, v níž by nějaké prachové filtry u ventilátorů byly zcela zbytečné...
Společnost AeroCool si připravila novou otevřenou herní skříň Strike-X Air, která pokračuje v tom, co započal Antec se svým modelem Skeleton již před čtyřmi lety. Jde o skříň, v níž by nějaké prachové filtry u ventilátorů byly zcela zbytečné a která je vhodná především pro ty uživatele, kteří se ve svém počítači neustále šťourají.





A pokud bychom měli i Strike-X přes netradiční design někam zařadit, pak by to byl typ Desktop, neboť základní deska je položena vodorovně v hlavní části a vedle sebe má prostor pro pevné disky a jiná úložná zařízení a také zdroj. Nad základní deskou je pak na kloubech panel, který vypadá jako chladicí podložka pod notebook. Ten můžeme sklopit dolů, nebo naopak odklopit, abychom získali dobrý přístup k základní desce a jejím komponentám. Zde je také umístěn 200mm ventilátor s červenými LED.





Strike-X Air podporuje základní desky formátu až XL-ATX s desíti rozšiřujícími sloty a nabízí prostor pro karty dlouhé až 33 cm. Pro 5,25" zařízení jsou připraveny tři pozice a pro 3,5" / 2,5" stejně tak, ale zde s možností využití funkce Hot-Swap. Pak je tu také boční 120mm ventilátor. Hloubka napájecího zdroje prakticky není omezena.


Přední panel nese jeden USB 2.0 a tři USB 3.0 a nechybí ani HD audio. Tuto novinku můžeme očekávat někdy na začátku října.

Zdroj: techPowerUp

reklama