reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Aerocool XPredator: krvavě rudé skříně pro náročné uživatele

27.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Aerocool XPredator: krvavě rudé skříně pro náročné uživatele
Aerocool dal o sobě vědět pomocí dvou nových modelů počítačových skříní XPredator Avenger a XPredator X3 Avenger, které jsou určeny pro náročnější uživatele a jejich výkonné počítačové sestavy. To se týká především Super Toweru XPredator Avenger.
Aerocool Advanced Technologies tedy připravil dvě nové herní skříně, a to Super Tower XPredator Avenger a Middle Tower XPredator X3, přičemž obě jsou součástí série PGS-B. Ač se to možná nezdá, Aerocool se zde při výběru barev spíše krotil, protože obvykle používá spíše mix černé, bílé, červené a modré, zatímco zde se omezil na červenou a zlatou.




XPredator Avenger


Obsáhlé sestavy bude tedy hostit především velký XPredator Avenger, jenž má uvnitř prostor pro základní desky formátů ATX, Flex-ATX, uATX, E-ATX a rovněž XL-ATX. Model XPredator X3 se omezuje na ITX, Micro-ATX a ATX, čili standard, ale na rozdíl od většiny Middle Towerů má osm záslepek, čili o jednu víc.





XPredator Avenger dále nabídne celkem šest 5,25" pozic a stejně tolik pro 3,5" či 2,5" zařízení plus jednu externí 3,5" šachtu. Menší skříň má osm pozic pro SSD či disky a tři mechanikové, přičemž ani zde nechybí externí šachta a navíc Hot Swap Slot na předním panelu pro 2,5" SSD či HDD. Obě skříně pak mají bezšroubkovou montáž komponent, tedy až na pevné disky, které se musí do rámečků přišroubovat.



XPredator X3 Avenger


Co se týče prostoru pr okomponenty, pak velký Avenger může nést až 185 mm vysoké procesorové chladiče a až 330 mm dlouhé karty. Menší Avenger pak má místo pro stejně velký chladič a 310mm karty. Samozřejmostí jsou pozice pro radiátory, kupu ventilátorů, systém pro správu kabeláže a otvory pro hadičky vodního chlazení.





Zajímavý je také přední I/OP panel se dvěma USB 3.0 i 2.0, konektory pro mikrofon a sluchátka a navíc tu máme port eSATA a u obou skříní rovněž dvoukanálový regulátor otáček ventilátorů. Skříně by se měly začít dodávat do obchodů již v tomto týdnu.

Aerocool XPredator Avenger byl oceněn na 125 euro bez daně a XPredator X3 Avenger na 105 euro.

Zdroj: TZ Aerocool
reklama