reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Akumulátory se Světem PDA až za třetinové ceny!

11.9.2004, Petr Hájek, článek
Akumulátory se Světem PDA až za třetinové ceny!
Běžný uživatel kapesního počítače si neustále stěžuje, že PDA samotná i příslušenství k nim je nejen u nás nemístně předraženo. Jako reakci na tento postoj lokální PDA komunity jsme se rozhodli připravit našim čtenářům nabídku, ve které mohou nakoupit pro handheldy běžící na Palm OS, Pocket PC, MS Smartphone a Symbian OS (včetně Nokia Series) akumulátory za ceny lišící se od těch na našem i zahraničním trhu i o více než o 60 % směrem dolů!

Dnes byly doplněny akumulátory pro HP iPAQ H2210 a HP iPAQ H4150.
Nic na světě není věčné, LiIon a LiPol akumulátory používané nejen v PDA nevyjímaje. Jak známo, i té nejlepší baterii se s každým cyklem nepatrně snižuje kapacita a po několika stech cyklech je nutné ji z důvodu klesající schopnosti generovat proud vyměnit. Většinou platí, že průměrná baterie v mobilu či PDA vydrží něco přes 2 roky.

Pokud nepočítáme náhradu původního kusu, pak důvodů, proč se může vyplatit nákup druhé baterie, je hned několik:
  • Se dvěma bateriemi se řádově snižuje šance, že budete někde chyceni takříkajíc "na holičkách" bez proudu. Například častěji cestujícím osobám se 2x prodlužuje doba použitelnosti handheldu, což je třeba za dlouhé cesty autem v cizině dle map uložených v PDA neocenitelná vlastnost. Také přes Bluetooth, Wi-Fi či infraport stihnete přenést 2x tolik dat.
  • Pokud se chystáte prodat dosluhující PDA či chytrý telefon, je více než vhodné vybavit jej novou baterií, jednak tím naznačujete, že berete transakci vážně a především, vůči kupujícímu je to fér jednání.

Protože zavedení této služby zvažujeme, budeme Vám velmi vděčni, pokud nám dáte co nejdříve vědět na mail obchod@promon.cz
, o který typ byste měli zájem. Jedná se o předběžnou objednávku - pokud bude dostatečný zájem, budeme Vás zhruba do jednoho týdne kontaktovat s žádostí o její potvrzení. Dodávka zboží by pak proběhla zhruba do 4 až 6 týdnů od obdržení objednávky.

Samozřejmostí je záruka, daňový doklad atd.

Pokud požadovaný typ v nabídce nenajdete, zkuste napsat - je pravděpodobné, že pokud se Vás sejde víc, zajistíme jej.

A nyní už konečně typy a ceny:




reklama