reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD bude ke kartám rozdávat hlavní herní tituly - aktualizováno

4.2.2013, Jan Vítek, aktualita
AMD bude ke kartám rozdávat hlavní herní tituly - aktualizováno
Společnost AMD si pod označením Never Settle Reloaded připravila zajímavou akci, v jejímž rámci bude k vybraným grafickým kartám rozdávat dvě nové hry a případně i starší, které se řadí mezi AAA tituly, čili tu nejvyšší kategorii. To se...
Společnost AMD si pod označením Never Settle Reloaded připravila zajímavou akci, v jejímž rámci bude k vybraným grafickým kartám rozdávat dvě nové hry a případně i starší, které se řadí mezi AAA tituly, čili tu nejvyšší kategorii. To se týká her, které jsou chystané pro vypuštění v prvním čtvrtletí tohoto roku, a to konkrétně Tomb Raider (2013), Bioshock Infinite, DMC: Devil May Cry (2013) a Crysis 3.





Co se týče karet, jichž se to bude týkat, pak těšit se mohou zájemci o modely série Radeon HD 7900, kteří získají Crysis 3 a Bioshock Infinite. V případě koupě karty ze série Radeon HD 7800 pak dostanete Bioshock Infinite a Tomb Raider.

Tím však nabídka nekončí. Akce Never Settle Reloaded může být spojena i s původní Never Settle, takže pokud se rozhodnete koupit dvě karty Radeon HD 7900 pro zapojení v CrossFireX, získáte celkem šest her: Crysis 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider (2013), FarCry 3, Hitman Absolution a Sleeping Dogs.

Dosavadní nabídka platí také pro EMEA, tedy i pro náš trh, ovšem zákazníci v Británii budou ještě dále zvýhodněni. Pokud si koupí kartu ASUS ROG ARES II v hodnotě cca 30000 Kč, pak si odnesou hry Crysis 3, Bioshock Infinite, DiRT Showdown, FarCry 3, Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Deus Ex Human Revolution a Nexuiz. Akce má začít někdy ke konci tohoto měsíce.





Aktualizace 1: Před chvílí se objevila také tabulka, která dále upřesňuje celou akci Never Settle Reloaded. V ose X máte uvedeny série karet, jichž se akce týká a v závorce za nimi pak region. Nás zajímá především WW - celosvětová nabídka a tradiční region EMEA - Evropa, Střední východ a Afrika.

Aktualizace 2: S vyjádřením přispěchalo také české zastoupení firmy AMD, dle nějž se v České ani Slovenské republice nebudou rozdávat starší tituly z akce Never Settle, což tedy platí pro 2x Radeon HD 7900 a Radeon HD 7990 (poslední dva sloupce tabulky). Důležitou informací také je, že do akce jsou u nás zapojeny firmy Alfa Computer, Alza, Czech Computer a TS Bohemia a akce končí doprodáním zásob, což by mělo trvat přibližně měsíc.

Zdroj: techPowerUp
reklama