reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Společnosti AMD se zřejmě vyplácí nabízet herní tituly zdarma ke svému hardwaru, neboť svou akci Never Settle rozšiřuje na APU. Dříve přitom tato akce platila pouze pro vybrané grafické karty a akuálně tedy platí to, co říká dřívější zpráva....
Jura2 (184) | 8.4.201322:09
Tieto APU považujem samo osebe za veľmi dobrý produkt.
Slušný výkon procesora s výbornou grafickou časťou sa dá v domácnosti pekne a efektívne využiť.

Pre toho, čo takýto typ hier hrá, za danú cenu veľmi zaujímavá ponuka.
Odpovědět0  0
redocTOber | 9.4.201311:45
Nemohu souhlasit s tím, že by Trinity ­(platforma FM2, stejně jako platforma FM1­) byla dobrým produktem ­- vnímám je spíše jako katastrofu, ale proti gustu ­(k podpoře mého tvrzení, se kterým budete muset souhlasit je argument větší cenové atraktivity­)... Jde o to, že k této platformě sedí jak provedení BGA ­(integrace do barebone atd.­), tak v méně výkonných variantách intelácká forma ­"NUC­" ­- AMD zde, dle mého, prostě produkt špatně zacílilo ­(o čemž svědčí nesmyslná nabídka FM2 desek větších, než microATX­). No a vzhledem k tomu, že jde o produkt, který nachází uplatnění především coby HTPC, tak bych jako ­"bundle­" uvítal spíše přehrávač typu Power DVD, či ­"kredity­" k on­-line službě distribující filmy.
Odpovědět0  1
redocTOber | 9.4.201313:23
Abych AMD ale jen nehaněl, protože jsem příznivce zdravé konkurence ­- zdá se, že se probudili ­(důraz na mobilní zařízení, úspěch na poli konzolí­), ale je zde opět jedno ale, a to v případě, kdy se opět nechají opájet úspěchem a usnou na vavřínech za doprovodu nechutně bujícího pomateného managementu. Upřímně doufám, že se z nastalého marasmu poučí ­- ale to asi zůstane jen zbožným přáním, vždyť bundle SimCity ­(tzn. označovat Trinity jako ­"herní­", nikoli ­"levnou­" víceúčelovou platformu­) je asi stejný omyl jako cpát ke Trinity dedikovanou high­-end mobilní grafiku jejíž potenciál zůstane z 1­/3 nevyužitý.
Odpovědět0  0
redocTOber | 9.4.201314:47
Já bych si Trinity koupil jedině za těchto předpokladů ­(vyjma výše uvedených­):
1. Vypilovaná podpora ­"dualgraphics­" ­(něco jako Intel LucidVirtu­), která by mi umožňovala připojit slabší profi FirePro grafiku a udělala z tohoto produktu opravdu víceúčelové zařízení.
2. Vypilovaná podpora v Linuxu ­- v oblasti mini­/mobilních zařízení ­(typicky nettop­/netbook, barebone atd.­) je absence této podpory naprostou katastrofou.

Vážně je mi líto, ale s chválou na Trinity ­(potažmo AMD­) nemohu souhlasit...
Odpovědět0  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.