reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD nabízí k R9 Fury zdarma Star Wars: Battlefront

18.11.2015, Jan Vítek, aktualita
AMD nabízí k R9 Fury zdarma Star Wars: Battlefront
Společnost AMD se rozhodla, že ke svým kartám Radeon R9 Fury nabídne zdarma jeden z letošních herních hitů, a to 3D akční Star Wars: Battlefront. Vedle toho připravila také nové ovladače AMD Catalyst 15.11.1 (Beta).
Nová hra Star Wars: Battlefront bude k dispozici pouze pro karty Radeon R9 Fury, čili kupodivu ne Fury X a ani Nano. Platí to ale nejen pro samostatně prodávané karty Fury, ale i pro hotové počítače, jež jimi budou vybaveny. AMD přitom razí heslo, že "Bitva o osud galaxie by měla probíhat se zuřivostí", čili s Fury.





Na svět se již v říjnu dostala betaverze Star Wars: Battlefront, kterou jsme si vyzkoušeli a mohli zjistit, že na hraní ve Full HD nám bude stačit karta úrovně GeForce GTX 950 nebo Radeon R7 370, přičemž i s těmito kartami se na rozlišení 2560 x 1440 dostaneme přes 30 FPS, což by někomu ale už stačit nemuselo. Dá se ale říci, že tato hra nemá přehnané nároky na hardware.





Electronic Arts také předpokládají, že této hry se do března příštího roku prodá na 13 milionů kopií, což teda odhadli na základě zájmu o onu betaverzi, kterou jsme si mohli v říjnu na několik dní zahrát. Tu si stáhlo přibližně 9 milionů zájemců, ale dle ohlasů byli často zklamaní, a to především z toho, že hra postrádá singleplayer. EA jsou si ale jistí úspěchem a po hráčích budou chtít 50 liber (60 eur, tedy přes 1600 Kč) za běžnou kopii (tedy ne Deluxe či Ultimate) a naplánovali také Season Pass za 50 eur. Hra přišla na trh již včera, ale to pouze v Severní Americe a v Evropě si počkáme do zítřejšího dne. Pokud chcete novou R9 Fury s příslušným klíčem pro Star Wars: Battlefront, musíte si ověřit, že vybraný prodejce na této akci spolupracuje. Čas máte až do 31. ledna 2016, ale ještě dříve mohou dojít zásoby dostupných klíčů.

Vedle toho si AMD připravilo také nové ovladače AMD Catalyst 15.11.1 Beta, jež jsou pro tuto hru optimalizovány, stejně jako pro Fallout 4, Assassin's Creed Syndicate a Call of Duty: Black Ops III.

Zdroj: Hexus.net
reklama