reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Antec Performance One P180, pěkně navržená skříň

12.7.2005, Jaroslav Ekl, aktualita
Antec Performance One P180, pěkně navržená skříň
Občas zabrouzdáme v novinkách i do jiných oblastí jako jsou počítačové skříně. Mezi zajímavé novinky patří skříň od u nás prozatím neznámé firmy Antec v podání modelu Performance One P180. Skříň vychází ze standardu ATX a oproti konkurenci...
Občas zabrouzdáme v novinkách i do jiných oblastí jako jsou počítačové skříně. Mezi zajímavé novinky patří skříň od u nás prozatím neznámé firmy Antec v podání modelu Performance One P180.




Skříň vychází ze standardu ATX a oproti konkurenci přináší nový pohled na koncepci chlazení. Základ skříně lze vybavit 3 větráčky o rozměrech 120mm z čehož dva jsou v oblasti procesoru a jeden větráček se nachází u zdroje a boxu na pevné disky. Čtvrtý chladič lze osadit do přední části skříně pro snazší přísun vzduchu. Chlazení nevynechává ani grafickou kartu, kde lze instalovat 80mm podpůrný větrák.




Tělo skříně je vyrobeno z 0.8mm silného železného plechu, zatímco přední strana je z dvouvrstvého hliníku, mezi vrstvami se nachází slabá vrstva plastu pro tlumení hluku. Na předním panelu zároveň naleznete USB a FireWire konektory, chybět nemohou ani audio jacky. V předu jsou 4 pozice pro 5.25“ zařízení plus jedna 3.5“ pozice. Uvnitř skříně je dalších 6 pozic pro disky 3.5“.

Skříň dosahuje rozměrů 541 x 506 x 206 mm s váhou 14 kg. Cena je docela příjemných $170, samozřejmě bez zdroje, což je v porovnání s konkurencí průměr.

Zdroj: http://www.antec.com/
reklama