reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus Taichi 31 se začíná prodávat

15.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Asus Taichi 31 se začíná prodávat
My jsme si nedávno v recenzi vyzkoušeli nový dvoudisplejový notebook/tablet Asus Taichi 21 o úhlopříčce 11,6", k němuž nyní přibyl také větší 13,3" model Taichi 31. Na výběr bude i zde mezi různými modely vybavenými procesory Intel Core...
My jsme si nedávno v recenzi vyzkoušeli nový dvoudisplejový notebook/tablet Asus Taichi 21 o úhlopříčce 11,6", k němuž nyní přibyl také větší 13,3" model Taichi 31. Na výběr bude i zde mezi různými modely vybavenými procesory Intel Core i5 či i7 a oba displeje se mohou pyšnit rozlišením 1920 x 1080 a technologií IPS.





Jako operační systém se i zde využije Windows 8, přičemž právě u tohoto přístroje bude možné jej ovládat díky vrchnímu displeji dotykově jako u tabletů, nebo klasicky jako u notebooků pomocí druhého displeje. Ten vrchní bude lesklý, což se u modelu s dotykovým ovládáním předpokládá a krytý bude odolným sklem Gorilla glass, což je naprostá nezbytnost, protože jej nelze chránit stejně jako klasický displej, jenž se po zaklapnutí víka schová.

Dále tu máme dvoujpásmové Wi-Fi s podporou Intel WiDi, Bluetooth 4.0, dva porty USB 3.0, zadní kameru s rozlišením 5 Mpix a automatickým ostřením (zvládne natáčení videa v 1080p) a přední kameru s rozlišením 720p. Pro prodloužení výdrže na baterii poslouží Asus Super Hybrid Engine II slibující až sedm hodin brouzdání po webu se zapnutým Wi-Fi.

V prvních obchodech se tato novinka již objevila v konfiguraci s Core i7-3517U, 4 GB RAM a 256GB SSD za 43000 Kč s daní.

Zdroj: techPowerUp
reklama