reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless TK820 s touchpadem

14.8.2013, Milan Šurkala, aktualita
Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless TK820 s touchpadem
Logitech uvedl na trh novou bezdrátovou klávesnici Wireless All-in-One Keyboard TK820 s touchpadem. Je tak vhodná zejména pro použití s operačním systémem Microsoft Windows 8, kde díky touchpadu můžete využít až 13 různých gest pro ovládání...
Logitech uvedl na trh novou bezdrátovou klávesnici Wireless All-in-One Keyboard TK820 s touchpadem. Je tak vhodná zejména pro použití s operačním systémem Microsoft Windows 8, kde díky touchpadu můžete využít až 13 různých gest pro ovládání (ukazování, zoom,...). Jeho plocha je navíc mnohem větší než u touchpadů notebooků. Podporován je nicméně i systém Windows 7.





Díky bezdrátovému připojení na frekvenci 2,4 GHz se také nemusíte bát o kabely, které tu jednoduše nejsou. Stačí jen jeden volný USB port pro Wi-Fi přijímač Logitech Unifying. Logitech použil klávesy PerfectStroke s provedením Incurve, které respektuje tvar konečků prstů a umožňuje jistější a tišší psaní na klávesnici.





Klávesnice měří 409,5×145,3×21,7 mm a váží 783 gramů. Touchpad má rozměry 106×106 mm. Záruka je omezena na 3 roky. Klávesnice bude v USA k dispozici už v srpnu, v Evropě si počkáme do září. Doporučená maloobchodní cena činí 2599 Kč s DPH.





Zdroj: TZ Logitech
Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama