Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bezdrátové sestavy reproduktorů od Logitechu

7.9.2005, Marek Štelčík, aktualita
Bezdrátové sestavy reproduktorů od Logitechu
Jestli jste otrávení z vrtání děr do zdí, tahání kabelů po místnostech, jejich podstrkování pod koberci či za skříněmi, tak Vás možná Logitech uspokojí svým novým řešením. Přináší totiž sestavu reproduktorů Z-5450, která jako první dostala...
Jestli jste otrávení z vrtání děr do zdí, tahání kabelů po místnostech, jejich podstrkování pod koberci či za skříněmi, tak Vás možná Logitech uspokojí svým novým řešením. Přináší totiž sestavu reproduktorů Z-5450, která jako první dostala THX 5.1 certifikaci pro bezdrátové zadní reproduktory. Zvuk se tak přenáší v 2,4Ghz pásmu do maximální vzdálenosti 28 stop (něco přes osm a půl metru) od kontrolního centra. Logitech neposkytl mnoho detailů.




Z toho, co zveřejněno bylo se ví, že výkon bude 630W (110W pro Subwoofer). Podle společnosti pomůže Z-5450 vytvořit atmosféru adekvátní k současným "drátovým" sestavám a umožní nám maximálně si vychutnat film či poslech hudby. Z-5450 je možno připojit i k herním konzolím Sony Playstation 2 či Xboxu od Microsoftu a hráči se tak budou cítit, jako by byli uprostřed akce.


Samozřejmostí je digitální i analogový vstup pro DVD, CD a MP3 přehrávače. Plánovaná cena bude 12 500Kč ($499,99) a k dostání bude počátkem září. Levnější verze The Logitech Z-4 and Z-4i, tvořící pouze 2.1 sestavu budou k dostání za 2500Kč ($99,99). Verze Z-4 a Z-4i se budou lišit v barvě (černá a bílá)


Zdroje: www.tomshardware.com, www.logitech.com