reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BGS a LEVI oznamují „strategickou alianci“

14.6.2005, Štěpán Mrázek, aktualita
BGS a LEVI oznamují „strategickou alianci“
Dnes v dopoledních hodinách oznámila společnost LEVI International a.s. vytvoření strategické aliance se společností BGS - Distribution a.s. Pod pojmem strategická aliance si můžeme představit leccos, tisková zpráva (mimochodem je opravdu...
Dnes v dopoledních hodinách oznámila společnost LEVI International a.s. vytvoření strategické aliance se společností BGS - Distribution a.s. Pod pojmem strategická aliance si můžeme představit leccos, tisková zpráva (mimochodem je opravdu velice stručná ) však hovoří o majetkovém propojení obou subjektů s plánovaným obratem pro letošní rok 400 miliónů USD, tedy necelých 10 miliard CZK.

Společnost LEVI International a.s. dosáhla za loňský rok obratu 4,2 miliardy CZK a má 4500 pravidelně nakupujících zákazníků. Společnost BGS - Distribution a.s. pak dosáhla za loňský rok obratu 5 miliard SKK (3,9 miliardy CZK) a má 6000 pravidelně nakupujících zákazníků.

Více informací v současné době nemáme k dispozici, v brzké době vám však přineseme rozhovor s výkonným ředitelem společnosti LEVI International a.s., Luďkem Šebíkem, který již máme přislíbený.

Poznámka redakce: tiskové zprávy zatím nejsou dostupné na webech obou distributorů a tak si ji můžete přečíst na Světu hardware v sekci tiskových zpráv.

Doplněno 14.6.2005, 09:34: Společnost LEVI International a.s. ústy svého marketingového ředitele Leoše Kalandry odložila na neurčito příslib rozhovoru s odkazem na skutečnost, že se jedná o cituji "dosti citlivé informace". Bohužel vás tak musíme ochudit o zajímavý rozhovor a odpovědi, které byly šité doslova "na tělo" :-(.
reklama