reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Biostar má další dvě desky Micro ATX s FM2

12.11.2012, Jan Vítek, aktualita
Biostar má další dvě desky Micro ATX s FM2
Nedávno uvedenou základní desku Biostar TA75MH2 se socketem FM2 nyní následují dva další modely, a to Hi-Fi A85S3 a HiFi A75S3. Má jít o cenově velmi příznivé produkty, které vedle socketu FM2 nabídnou také rozhraní USB 3.0 a k tomu podporu...
Nedávno uvedenou základní desku Biostar TA75MH2 se socketem FM2 nyní následují dva další modely, a to Hi-Fi A85S3 a HiFi A75S3. Má jít o cenově velmi příznivé produkty, které vedle socketu FM2 nabídnou také rozhraní USB 3.0 a k tomu podporu dvoukanálového zapojení pamětí DDR3-2400 (v OC módu). Desky jsou určeny pochopitelně pro APU Trinity a dle jejich označení je také jasné, že první využije čipovou sadu AMD A85X a druhá A75. Od Microsoftu již získaly certifikaci pro Windows 8.




HiFi A75S3


Biostar k tomu dodá vlastní technologii Puro Hi-Fi, která má zajistit dobrou kvalitu videa i audia. Zvláště audio má mít, kvalitní kondenzátory (Non-Polarized Electrolysis Electric) "nezávislé napájení" pro nižší zkreslení a rovněž snížení intenzity šumu, k čemuž má přispět také speciální rozložení komponent na PCB. Výsledkem má být kvalitní audio 192 kHz / 24bit s až 7.1 kanály.




Hi-Fi A85S3


Dále tu je BIOS Flasher a BIOS Online Update pro snadnou aktualizaci BIOSu, BIO-Remote2 poslouží pro ovládání systému pomocí aplikace běžící na Androidu či iOS a funkce Charger Booster pro rychlejší dobíjení zařízení přes USB (ta jednoduše poskytne větší proud).

Biostar ve zprávě sice mluví o tom, že tyto desky přijdou za velmi přívětivé ceny, ale ty nijak neupřesňuje. Budeme si tedy muset počkat.

Zdroj: TZ Biostar
reklama