reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Biostar si připravil základní desku Hi-Fi A85W 3D pro APU

2.7.2013, Jan Vítek, aktualita
Biostar si připravil základní desku Hi-Fi A85W 3D pro APU
Společnost Biostar si připravila novou základní desku pro jednotky APU od AMD pro socket FM2 (čili Trinity nebo Richland). Jedná se o model Hi-Fi A85W 3D vybavený firemním audio řešením označovaným Hi-Fi 3D. Jedná se o základní desku formátu...
Společnost Biostar si připravila novou základní desku pro jednotky APU od AMD pro socket FM2 (čili Trinity nebo Richland). Jedná se o model Hi-Fi A85W 3D vybavený firemním audio řešením označovaným Hi-Fi 3D.





Jedná se o základní desku formátu ATX, která je vybavena čtyřmi sloty pro paměti DDR3, dvěma sloty PCI Express x16 a pak tu máme rovněž po dvou PCI Express x1 a starých dobrých PCI. Vedle toho tu nechybí ani USB 3.0, rozhraní HDMI či SATA 6 Gbps, přičemž samotný výrobce k tomu přidal také Watch Dog, BIO-Relife, BIO-Flasher, e-Hotline, BIO-Watch, T-Overclocker, GPU (Green power uitlity) a Smart Speed LAN.





Hi-Fi 3D má poskytnout kvalitní zvuk, ovšem kromě neurčitých vyjádření nám k tomu Biostar nedává žádné informace. Máme tu ale také Smart Ear 3D, což je ale pouze virtuální zvuk pro reprodukci pomocí klasických sluchátek, přičemž k dispozici je šest přednastavení: "Hi-Fi Theater, Hi-Fi Hall, Hi-Fi Game spots, Hi-Fi Studio, Hi-Fi Conference a Hi-Fi Bistro".

Dále tu je vestavěný zesilovač pro sluchátka (až 600 Ohmů impedance), vzorkovací frekvence 192 kHz / 24 bit a také automatická kalibrace zvuku podle rozměrů místnosti - MCC (Multi Channel Calibration).

Zdroj: TZ Biostar
reklama