reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.6.2022, Jan Vítek, aktualita
Lootboxy jsou už delší dobu okrajové téma, které si nyní ale trošku oživíme. Jde tu totiž o Blizzard a jeho Diablo Immortal, které právě kvůli regulacím lootboxů nevyjde na trhu dvou evropských zemí. 
WaynEorg (40) | 5.6.202212:46
Hru som hral a musím povedať, že je to naozaj P2W. Nechcel som tomu veri´t, ale je. Stačí si pozrieť nejaké videá na YT..... je to humus.
Odpovědět0  0
filiplmao (7) | 2.6.20227:00
Jako odpůrce D3 a milovník D2 musim říct, že to zas tak špatný není. Chybí mi mana, kterou nahradil cooldown skillů, ale když jsem za Necromancera jako asi třetí skill získal Corpse Explosion, tak jsem věděl, že to půjde. Na mobilu ­(iP11­) to na 60fps docela topí, ale jede to krásně, člověk se nenudí a ovládání je přijatelné. Mikrotransakce jsou spíš kvůli kompetetivnímu PvP a kosmetickým doplňkům, klidně můžete hrát bez toho. Oproti mnohým obdobným hrám které se v průběhu let dostali­/portovali na mobilní zařízení, je podle mě jediná, ve kterém můžu po prologu pozvat do party přítelkyni a hrát společně. Uvidíme co na PC, už to sosam.
Odpovědět0  1
filiplmao (7) | 3.6.20226:16
Update: Na 2k monitoru to zobrazuje tak max FHD, jako není to šeredný úplně, ale zůstal bych asi u mobilu..Jinak slušně na prd vymysleli servery ­- rovnou vás to hodí na evropu a na nějaký z cirka 15 serverů. Ale když chcete na jiný ­(kde hraje třeba váš spoluhráč, kterého to prostě přiřadilo na jiný­), tak musíte zakládat novou postavu. Co se týče těch mikrotransakcí, je to horší, než jsem myslel. Za 150 korun není battle pass pro účet, ale pro postavu. Vlastně všechny mikrotransakce co jsem zatím pochopil jsou v rámci postavy­/max serveru, ale nikoliv účtu. Takže každá postava má vlastní Welcome a Starter pack truhlou za 25 korun. Každá má vlastní battle pass progress. No zkrátka jsem čekal sviňárnu, ale tohle je tak vyčůraný, že maj prázdný měchýře. Jo a chat jde vypnout v nastavení, člověk se tím zbaví azbuky. Co se hratelnosti týče, je tam hodně výzev­/riftů, doplňkových úkolů, bounties atd., takže člověk se rozhodně nenudí, ale vyzvedávání odměn by mohlo být trochu přehlednější, člověk musí proklikat půlku HUDu :D
Odpovědět0  0
Jardadoma (1505) | 1.6.202214:30
No nevim. Nevypadá to jako hra, bez které by se nedalo žít. Počítám, že podobných už vyšly mraky.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.