reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Brother přináší malým kancelářím nové multifunkce Do More

19.10.2011, Jan Vítek, aktualita
Brother přináší malým kancelářím nové multifunkce Do More
Společnost Brother si na letošní podzim připravila nové modely malých inkoustových multifunkčních tiskáren, které slibují funkční vybavení a efektivní zpracování dokumentů. Hodit se tak budou především do domácností a malých kanceláří a...
Společnost Brother si na letošní podzim připravila nové modely malých inkoustových multifunkčních tiskáren, které slibují funkční vybavení a efektivní zpracování dokumentů. Hodit se tak budou především do domácností a malých kanceláří a konkrétně jde o dva modely s faxem MFC-J430W a MFC-J625DW a tři bez faxu DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW. Ty doplní stávající inkoustové modely DCP-J125, DCP-J315W a DCP-195C.





Novinky poskytnou rozhraní Wi-Fi a USB 2.0, tisknout budou rychlostí až 35/27 stránek za minutu černobíle/v barvě nebo fotografie formátu 15/10 cm za 15 sekund. Dále nabídnou oboustranný tisk, funkci soutisku několika stránek na jeden list, režim pro úsporu inkoustu a tiskové rozlišení až 6000 x 1200 dpi. Novinkou je potisk optických disků a také barevný dotykový displej pro ovládání.

K tomu Brother přihodí aplikaci iPrint & Scan pro tisk a skenování fotografií s využitím Apple iPhon, iPad, iPod touch či chytrých telefonů s Androidem. Pak tu je funkce Paperport 12/Presto Page Manager 9 zjednodušující operace skenování, sdílení a ukládání fotografií i PDF dokumentů a také nová verze Control Centre 4 (CC4) pro snadné skenování a zpracování fotografií.

Všechny novinky splňují požadavky programů Blue Angel a ENERGY STAR, poskytnuta je na ně standardní 2letá záruka, kterou můžeme zdarma po registraci rozšířit na 3 roky a pokud vrátíte prázdné inkoustové náplně v rámci recyklačního programi firmy, přispějete na ekologický projekt organizace Cool Earth na záchranu části amazonského deštného pralesa.

Zdroj: TZ Brother
reklama