Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon si připravil univerzální a kompaktní stolní skener

3.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Canon si připravil univerzální a kompaktní stolní skener
Společnost Canon si připravila nový univerzální stolní skener, který byl rovněž vybaven softwarem nejen pro dodatečné zpracování naskenovaných dat, ale také pro jejich snadné odeslání do cloudových úložišť pro využití s příslušnými službami....
Společnost Canon si připravila nový univerzální stolní skener, který byl rovněž vybaven softwarem nejen pro dodatečné zpracování naskenovaných dat, ale také pro jejich snadné odeslání do cloudových úložišť pro využití s příslušnými službami. Jedná se o model imageFORMULA DR-C130 se skenováním o rychlosti až 30 stran za minutu/60 obrázků za minutu.





Softwarový balíček přiložený k tomuto produktu obsahuje CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage a Kofax VRS a dále jsou integrovány cloudové plug-iny pro Microsoft SharePoint, Evernote a Google Docs. Pak můžeme zmínit také přímou komunikaci s EMC Captiva Cloud Toolkit.

DR-C130 dále nabízí automatickou detekci barev, rozpoznání orientace textu a také technologie ultiStream umožňující souběžný obrazový výstup dvou různých skenovacích režimů pro zvýšení efektivity a snížení nákladů. Do podavače můžeme dát kromě A4 také embosované karty, ID karty nebo až 3 metry dlouhé dokumenty. Dvojí podání skener odhalí pomocí ultrazvukové detekce, což ovšem můžeme v případě potřeby zrušit, třeba při skenování obálek.

imageFORMULA DR-C130 bude dostupný od července 2012.

Zdroj: TZ Canon