Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CeBIT 2006 skrze hledáček Světa hardware

16.3.2006, Karel Polívka, článek
CeBIT 2006 skrze hledáček Světa hardware
Již jsme vás v posledních dnech formou aktualit informovali o novinkách pocházejících z právě ukončeného veletrhu CeBIT. Jelikož se jednalo o poměrně význačnou událost, nemohla redakce Světa hardware chybět, a proto se nyní podíváme na takové menší resumé, respektive výňatek z toho všeho, co všechno bylo na německém výstavišti v Hannoveru k vidění.
Kapitoly článku:
  1. CeBIT 2006 skrze hledáček Světa hardware
  2. Základní desky
  3. Grafické karty
  4. Chlazení
  5. Skříně
  6. Ostatní
Předem se přiznám, že jsem na CeBIT tento rok zavítal prvně, takže můj dojem tím byl určitě mírně ovlivněn. Je totiž pravda, že po zkušenostech s neustále padající úrovní našeho Invexu byla míra nadšení pro CeBIT poměrně dost chabá. Jakmile jsem ale na plochu výstaviště vkročil a následně prošel první pavilon, tak se záhy můj postoj změnil, jelikož bylo možné hovořit o opravdovém veletrhu informačních technologií s celou řadou novinek, které doposud ani nespatřily "linky internetu".

Řekl jsem si tedy, že kromě našich aktualit se specifikacemi, které jsme uváděli při probíhajícím veletrhu, se chopím fotoaparátu a budu se snažit na několika snímcích zachytit tamější atmosféru. Proto berte tento článek jako takový můj pokus o nastínění obsahu CeBITu pro ty, kteří zatím neměli příležitost na vlastní kůži a znají třeba jenom Invex (rozdíl je totiž opravdu propastný). Začnu poněkud "lehčími" snímky (bez obsahu "železa"). Další kapitoly pak obsahují od všecho trochu..






Napravo je vidět část centra pro novináře















Na výstavišti bylo možné různě potkávat slečny od ATi oděné do stylu Ruby.
(další osobité podání hostesek jsem však již nezaznamenal)






Centrum pro novináře v podvečer druhého dne