reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.3.2022, Jan Vítek, aktualita
Grafické karty na Evropském trhu dle nejnovějších zpráv dále zlevňují, což je z hlediska cen jedna z mála dobrých zpráv, o nichž lze dnes mluvit. Máme tu další aktualizaci vývoje cen, které monitoruje server 3DCenter.org.
Andir (747) | 8.3.202212:19
nj ted zase problémy díky křiklounům co chtěli tu naši pošahanou korunu která zase padá
Odpovědět2  4
wrah666 (6205) | 8.3.202212:53
Víš ty co? Jdiu napřed do práce. nějaké ty koruny si vydělej. Makej tak pět let minimálně. A pak máš právo trousit nějaká moudra.
(a osobně bych byl pro to, aby TOHLE bylo podmínkou i pro získání voleního práva. ­(a právo být voilen po ještě delší práci­) Odstranilo by to jednak profesionální nefachčenka a dvak děti, které nevědí o čem mluví.
Odpovědět1  3
M0RGAN (248) | 8.3.202214:48
Řekl bych, že zrovna zaměstnanci ten volatilní kurz naší pevné a neotřesitelné superměny tak neřeší. To podnikatelé, obzvláště ti podnikající v zahraničí, to řeší a hodně.
Odpovědět0  0
wrah666 (6205) | 8.3.202215:07
Jenže andirek není ani podnikatel. Je to harant, 100% parazitující na rodičích, který za celý svůj život nevydělal jedinou korunu a neudělal byť vteřinu jakékoliv užitečné činnosti. A ani to nehodlá měnit. A podotýkám, že tohle o sobě postupně vykecal on sám.. A takový tvor opravdu nemá právo poučovat.
Odpovědět2  3
scratchy27 (265) | 8.3.202216:58
Takovy lidsky dno jako ty by ale poucovat nemelo uz vubec ;)
Odpovědět1  0
wrah666 (6205) | 8.3.202218:21
No ty máš zrovna co říkat. osobe, která slintá blahem nad provedením genocidy Srbů, osoba, která nám tady pobíhá po Václaváku a podporuje banderu.. Osoba, která hájí naci zločiny na Ukrajině slovy, že ­"my je tu máme taky­". ­(No pár máme. Ale pochodujou u nás otevřeně náckové po Václaváku a slaví narozeniny vůdce? To až VY, do této doby si to nikdo jiný neodvážil. Ale pravda, moc pěkně jste si takticky počkali, až zemřou poslední pamětníci.

PS: máš po dědečkovi schovanou ůelektrikářskou­" uniformu? Už jsi jí skočil přeleštit? Kdy se jí odvážíš vytáhnotu veřejně, co?
Odpovědět0  3
scratchy27 (265) | 8.3.202219:02
wow, koukam ze klid na luzku nepomohl, u tohohle ses musel hodne zapotit :D

O jake genocide Srbu to mluvis? Myslis to bombardovani co zminoval tvuj kolega? Jedine co jsem napsal, bylo ze tomu bombardovani neco predchazelo.
To ­"neco­" bylo vyvrazdovani celych vesnic a vyhaneni kosovskych albancu srbskymi paravojenskymi oddily a jugoslavskou armadou. Kde tam vidis slintani?

Od zacatku jsem ti na tvoji propagandu daval jenom fakta a data, ty na ne vsak bohuzel neumis reagovat. Nebo mi konecne odpovis na to kam se ztratilo tech tvych 400.000 mrtvol z udajnych masakru, ktere ukrajinci pachali na Donbase?

Takze se jeste zeptam, jake zlociny ze jsem to obhajoval, kdyz ty je nejsi schopny ani specifikovat a jen uslintavas propagandu ze Sputniku?

BTW kdyz uz si tak fascinovany tema neo fasistama, zkus si zjistit jak je na tom z tohohle pohledu prave to Srbsko ;­)

PS: ne, po dedeckovi nam nic nezbylo, po valce ho z Cech odtahli ty tvy zkurveny rusaci do lagru, byl Rus! Ty si ho do huby vubec neber, nesahas nikomu z tehle lidi ani po nehty na nohou!

PPS: na Vaclavaku jsem nebyl ;)
Odpovědět0  0
honza1616 (3625) | 8.3.202220:46
Speciálně pro vás vytvořený DISCORD, běžte si diskutovat o politice tam, není potřeba stahovat aplikaci, stačí otevřít v prohlížeči
https:­/­/discord.gg­/pWrDeSBN8S
.
Na stránce s tématem o HW na to není nikdo zvědav, jak se zde bavíte o politice,

...pro zdejšího správce serveru nebo prostě admina,
toto je pouze reakce na to co se děje u jiného článku, kde narostl počet komentářů už na­/přes 80, a tady to bude zachvilku to stejné,
Tedy pouze snaha ten flame přesměrovat jinam
Odpovědět2  0
scratchy27 (265) | 8.3.202221:16
Mrzi me Honzo ze se vam to nelibi nebo ze se citite omezeny v diskuzi. Ale strkat hlavu do pisku pred nekym kdo tu otevrene vyhrozuje smrti, schvaluje a raduje se z prave ted probihajici genocidy nevinnych lidi nebudu jen proto, ze se odkopal zrovna na HW serveru. Verte mi, ze i me velmi mrzi, ze s nim nemohu diskutovat nekde osobne.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.