Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CES 2007: Multimediální novinky od MSI

11.1.2007, Jan Vítek, aktualita
CES 2007: Multimediální novinky od MSI
Společnost MSI také nemůže stát za ostatními na akci CES pozadu a společně s novými notebooky nabízí i další zařízení. Jedním z takových je přenosný MSI D320 DVB-T přijímač s barevnou TFT obrazovkou. Ten by měl dle vyjádření firmy pracovat...
Společnost MSI také nemůže stát za ostatními na akci CES pozadu a společně s novými notebooky nabízí i další zařízení. Jedním z takových je přenosný MSI D320 DVB-T přijímač s barevnou TFT obrazovkou. Ten by měl dle vyjádření firmy pracovat i pokud jedete v dopravním prostředku rychlostí do 120 km/h. Zahrnuta je podpora EPG, automatického scannování, digitálního teletextu a k dispozici máte také dálkový ovladač a A/V výstupy.



Další zařízení je Bluetooth MP3 přehravač MS-5552 (Bluetooth Class II) s hliníkovým tělem a ergonomickým zpracováním. Avšak o tom nejsou zatím k dizpozici žádné podrobnosti, stejně tak jako o novém MSI P660 MP3 přehrávači s OLED displejem, jenž se oproti LCD má pochlubit nižší spotřebou energie.



MSI Bluetooth VDP box - MS-6886 - umožňuje, abyste přes jeho RCA konektor připojili televizi nebo projektor a pomocí Bluetooth dokáže přijímat 3GP a MP4 formáty z mobilních telefonů, notebooků, PDA a pod. Skrz Bluetooth je možné také média nahrávat.



A nakonec tu máme MSI GPS se 4 palcovou obrazovkou. Pomocí TMC přijímače dokáže zařízení informovat o momentální situaci na silnicích a radit při výběru cesty. Součástí je také SD/MMC slot a USB port, s jejichž pomocí si můžete stáhnout dodatečné mapy, poslouchat MP3/WMA či přohlížet obrázky v JPEG.



Zdroj: MSI