reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
25.5.2019, Milan Šurkala, aktualita

Obchodní válka USA a Číny může mít další dopad na čínské společnosti. Hodně se sice probírá Huawei, nicméně obavy o bezpečnost a strach ze sledování má USA i z čínských dronů. Nabízí se zejména oblíbené modely od DJI.

hurvinek (63) | 26.5.201919:04
Je děsivé, kolik vlastizrádců a demagogů se může ztrhat, aby do diskuse napsali svou protiamerickou propagandu. Vždy mne zajímalo, co lidi vede k tomu, aby v diskusích podporovali Rusko, Čínu a jiné diktátorské režimy a ztrapňovali se zcela zcestnými ­"argumenty­" jak strašně jsou američané zlí, že to jsou masoví vrazi, kterým jde jen o válku a zničení světa. Vypozoroval jsem, že je k tomu vede několik důvodů. Někteří jsou za to placení, jiní jsou zkrátka voliči komunistů a Zemana a podporují zločiné názory, protože by chtěli, aby zde byla také zavedena diktatura a oni mohli udávat své úspěšné spoluobčany. A další jsou nevzdělaná a tupá masa, která je přesvědčena, že nejsou doceněni a za své neúspěchy viní ten zkažený západní svět.

Fakt je ten, že Čína je zrůdný totalitní řežim, který má na svědomí neuvěřitelné množství životů svých vlastních občasnů. Dlouhodobě nerespektuje nejen lidská práva, ale i patenty a krade cizí technologie. Je úsměvné, jak zdejším vlastizrádcům leží v žaludku kauza Huawei, ale že Čína například blokuje služby Googlu jim evidentně přijde správné. Je trapné, jak každý podporovatel Číny ohání tím, že žádný důlaz o špionáži nebyl nalezen, když i retardovaná opice ví, že podobné věci se zjistit nedají. Celou dobu jde o to, že je rizikem nechat provozovat komunikační technologie nepřítelský a zrůdný režim. Vždy mne překvapovalo, kolik lidí svho času kolaborovalo s nacisty, ale když vidím, jak se internetem šíří Ruská a Čínská propaganda, navíc totálně prostoduchá, tak je zřejmé, že vlastizrádci a zmanipulovaní hlupáci ti byli vždy. Proto je třeba podporovat vzdělání a kritické myšlení, pak by se tu tolik dementních komentářů neobjevovalo.
Odpovědět2  7
wrah666 (6205) | 26.5.201919:22
Jen opravdový hlupák si plete pravdu s propagandou!
Odpovědět5  1
hurvinek (63) | 26.5.201919:32
Jsem rád, že jsi šel tak do sebe a umíš si přiznat své chyby. To je první krok.
Odpovědět1  6
asip80 (1164) | 26.5.201919:39
jsi krásný příklad jak moc výkonné je ­"PR­" oddělení USA takhle kvalitně vymytý mozek může mít jen Hurvínek :­)
Odpovědět5  1
hurvinek (63) | 26.5.201920:01
Je smutné, že já i se svým dřevěným a sukovitým mozkem zde jako jediný používám argumenty a místní vlastizrádci se nevzmohou na nic jiného než urážení a výsměšné poznámky. Každý rozumný člověk si z toho udělá obrázek. Líbí se mi, jak se ta vaše prostoduchá propaganda rozpadá jako lejno postavené na špičku a vy ve svých červených knížkách hledáte další bezduché fráze. Smutný pohled. Jestli to děláte pro prachy, je mi vás líto a nemáte žádnou důstojnost. Pokud je to i váš názor, doporučuji více kritického mylšení a ne se jen vést na modní vlně ­"za všechno zlo na světě mohou američané­". Třeba jednou prozříte a pak si nafackujete, jaký jste byl hlupák.
Odpovědět1  5
asip80 (1164) | 26.5.201920:16
pobavils :­)­)­)­)­)

hurvinek: ­"jako jediný používám argumenty ­"

Hurvínkovi velmi kvalitní argumenty:
- vlastizrádci
- prostoduchá propaganda rozpadá jako lejno
- červených knížkách
- bezduché fráze
- pak si nafackujete, jaký jste byl hlupák
- demagogů
- zcestnými ​­"argumenty​­"
- Někteří jsou za to placení, jiní jsou zkrátka voliči komunistů a Zemana a podporují zločiné názory
- A další jsou nevzdělaná a tupá masa,
- když i retardovaná opice ví
- dementních komentářů
- rudé galerce

už nemám sílu pokračovat tohle snad postačí ;­)
Odpovědět6  1
Hraderik (86) | 26.5.201920:23
Krásně jste to vystihl :­) Ještě bych dodal ­"kritické myšlení­" to je velice moderní termín, který je potřeba přidat za každou nadávku, aby získala punc nebeské osvícenosti.
Odpovědět4  1
hurvinek (63) | 26.5.201920:27
To bylo slabé i na tebe. vytrhat z článku různá slova a fráze a vynechat argumenty je dle tebe důkaz, že nepoužívám argumenty? Ehm, to by se ti vysmáli i retardované děti v pomocné škole. Zkus to znovu a lépe :­-)
Odpovědět1  7
asip80 (1164) | 26.5.201920:52
slabé jsou jen tvé ohrané a lživé fráze :­)

citace hurvinek:
"Ehm, to by se ti vysmáli i retardované děti v pomocné škole. ­" >>> ­":​­-­)­"

ten závěr jsi opravdu trefil ;­) tak už vím s kým mám tu čest :­)
Odpovědět5  1
wrah666 (6205) | 26.5.201920:20
Argumenty? Cituji: ­"Je trapné, jak každý podporovatel Číny ohání tím, že žádný důlaz o špionáži nebyl nalezen, když i retardovaná opice ví, že podobné věci se zjistit nedají.­" Urazil jsi čadu renomovaných odborníků ­(včetně z USA a Izraele­) a současně jsi ukázal, že nemáš sebemenší ponětí, co je zdrojový kód. Ale argument tam není!
Odpovědět6  0
hurvinek (63) | 26.5.201920:43
je zřejmé, že tvé znalosti IT končí u posílání fotek svého malého údu svým bejvalkám a na víc nemáš. Každý odborník ti potvrdí, že backdoory se v HW a SW téměř nedají zjistit, zvláště když se mohou maskovat jako běžně zneužívané chyby. To ví i desetiletá děcka. Ostatně ty stovky chyb i desítky let starých, o kterých neví ani tvůrc jejich vlastního HW a SW jasně ukazují, jak téměř nemožné je podobné věci odhalit. Je dokázáno, že i americký HW má v sobě podobné zadní vrátka, která se mohou zneužít a podobné věci jsou i v Čínském hardwaru. A jen blbec by si takový HW cpal do důležité infrastruktury, když si ho může vyrovit sám, byť třeba ne tak levně. Zase hodně trapný pokud o propagandu. Líbí se mi, jak ty vaše prázdné floskule narážejí na mou železnou logiku a nevyvratitelná fakta. Bojuješ prohraný boj a je mi tě líto. Jdi si rači přečíst slabikář a přemýšlení nech na své vychovatelce či jiném zástupci, který ti byl přidělen, jakožto nesvéprávné osobě.
Odpovědět1  5
asip80 (1164) | 26.5.201920:57
ano ano velmi kvalitní argumenty hodné tvého intelektu !! jsi mistr vševědoucna !!

hurvinek:
"je zřejmé, že tvé znalosti IT končí u posílání fotek svého malého údu svým bejvalkám a na víc nemáš.­"
"Jdi si rači přečíst slabikář a přemýšlení nech na své vychovatelce či jiném zástupci, který ti byl přidělen, jakožto nesvéprávné osobě.­"

jsi borec !! :­)
Odpovědět3  0
hurvinek (63) | 26.5.201921:08
Díky. To mi řekla i tvoje stará. Zajímalo by mne, jestli takhle ubohý argumeny a výmluvy používáš, když zklameš v posteli. To musí být hodně nedůstojné. Prostě přiznej, že tvé znalosti IT jsou tristní a třeba se ti uleví.
Odpovědět0  6
asip80 (1164) | 26.5.201921:15
hurvinek
Registrace: 26.5.2019

>>>Don​­'t feed the Troll<<<
Odpovědět4  0
pietrolbc (207) | 27.5.20198:47
To bude andir nebo nejaky podobny ­"intelechtualni­" decko ... vzhledem k tomu ze tu andir nezanechal ani jedno komunistickobijecke ho**o tak to vidim na nej :D
Odpovědět0  0
Pate1973 (256) | 26.5.201919:30
Je pravda vše co říkáte ale je také pravdou že USA rozhodně nejsou žádní andílci že mají minimálně dvojí a dost možná ještě vícerý metr ať se to týká lidských práv a svobod špehování uznávání mezinárodních dohod a vlastně všeho na co si vzpomenete.Že se uchylují k demagogii a lhaní je také pravda.Tím nepopírám že to nedělají všichni jde pouze o to kdo v jaké míře a jak skrytě či otevřeně to kdo dělá.Tak že asi tak.Nicméně pokud bych si měl vybrat asi bych volil prohnilý kapitalismus než třeba jakoukoliv RUDOU stranu.
Odpovědět0  0
hurvinek (63) | 26.5.201919:47
Je pravdou, že američané občas dvojí metr mívají. Například jejich vztah k Saudům je ideální příklad. Nicméně je spíše omluvitelné, když někdo z pragmatických důvodů přivře oči nad nějakým svinstvem, než když to svinstvo sám páchá, jak to dělá Rusko a Čína. Pokud jde o americké špehování, tak to skutečně dělají všichni, jen američané měli tu smůlu, že mají Snowdena. Do té doby nikdo netušil, jak moc a efektivně se dá špehovat. To co místní vlastizrádci ovšem rádi zamlčují, že podobně skutečně špehují všichuni. USA, Rusko, Čína i Evropa. Ostatně během aféry Snowden párkrát vyšlo najevo, že i Němci špehovali na vládní úrovni telefony, ale nějak se to přešlo. Jde o to, že špehování je jedna věc, ale krádeže technologií ve velkém a porušování patentů je něco jiného. Zdejší rudé galerce vadí, že někdo přiloží ucho na zeď a poslouchá, o čem se baví sousedé, ale že když se Čínané promyslně vkrádají do bytů a kradou zde věci, jim přijde v pořádku. Zapomněl jsem ještě na jeden důvod, proč mnoho lidí Čínu a Rusko podporuje. jsou rádi otroky. Nedokáží myslet za sebe, potřebují nad sebou tvrdou ruku, aby jim říkala, co si mohou a nemohou myslet a co mohou a nemohou dělat. například Rusko je nedůstojý národ. Milovat vůdce, který povraždí miliony svých spoluobčanů, na to musíte být hodně submisivní masochista. Zdejší vlastizrádci, voliči Zemana a komunistů touží evidentně po otroctví a po tom, aby s nimi někdo vytíral podlahu. Jistě, mají na to právo, ale ať o necpou ostatním, nechají se doma kopat manželkou do šourku a nesnaží se své zvrácené názory prezentovat.
Odpovědět1  4
asip80 (1164) | 26.5.201920:09
ty hajíš zájmy cizí mocnosti a druhé nazýváš vlastizdrádci ? jak patetitcké :D tleskám tvé logice
tvůj slovník plný buzzword je už ohraný a dokazuje tvou jednoduchost :­) ano jsme rudá galerka apod. víš úplné prd a budeš si vymýšlet takové pitomosti :­)

- občas ? jsi vtipný;­)
- ohledně špehování vs legislativa ­(nebudu řešit americké ekonomické a vojenské intervence ­) má Čína dokonce mnohem mírnější variantu obdoby CALEA, Patriot pactu I,II a DSEA a to že špehuje skoro každý tu nikdo nepopírá jen tvrdíme, že ten co si hraje na andílka takový andílek není a vadí nám, že vymýšlí falešné důvody pro ospravedlnění svých kroků >> ostatně jako mnohokrát v historii..
- ohledně krádeží to samé dělají i americké firmy i americká vláda >> tak nevím o čem točíš, když tu řešíme konkretní firmy jako např. Huawei a DJI, které možná budou ­"sražené na kolena­" dosti nekalým způsobem, ktetrý se příčí všem zaběhlým zvyklostem a slušnému chování !!
- kdo tu podporuje Čínu a ­"otrokářství­" ? tím, že hájíme pravdy a svobody podporujeme čínský režim a nebo naopak chceme aby jsme se na úroveň RF a PRC nedostali a nedokážeme myslet sami za sebe ? PŘEMÝŠLEJ TROCHU to co jsi napsal je přesný toho o co nám tu jde :­)
- uff co jsi to vypustil za totální debilitu ? ­"Milovat vůdce, který povraždí miliony svých spoluobčanů, na to musíte být hodně submisivní masochista.­" ty jsi hodně mimo
- ano máš plné právo své nesmysli necpat ostatním a tebe nekope jen do šourky, ale asi i do hlavy, protože to co jsi vyzvracel nemůže normální člověk napsat


Odpovědět3  0
hurvinek (63) | 26.5.201920:25
Já hájím zájmy pravdy a druhé nazývám vlastizrádci, pokud se tak chovají, takže tvé bludy o cizích mocnostech jsou jen bod číslo 69 z tvé rudé příručky, ve který si právě nyní hekticky listuješ a očekáváš pokárání, protože sis zde natrhl jednu stránku stejně, jako jsem ti já natrh zadek v diskusi.

- Hladvní důvod kauzy Huawei je nenechat budovat klíčovou infrastrukturu nepřátelským zločineckým režimem a ten důvod je zcela legitimní. Takže v první bodě nemáš pravdu.

- Příčí se slušnému chování? takže když Čínané zakazují služby napříhla Googlu, jejich soudy popírají porušování patentů a celá Čína s tebou desítky elt vyjebává, je to v pořídku, ale když konečně zavedeš odvetná opatření, je to zločin? To ti možná zbaští tvoji rudí kamarádi, ale to asi bude tak všechno.

- Čínský režim podporujete každý, kdo popírá jeho zločiny a demagogii ve prospěch Číny považuje za pravdu a fakta.

- Mimo jsi ty. Statistiky v oblíbenosti Stalina nelžou. Někdo to zdůvodňuje steskem po starých zlatých časech supervelmoci, ale fakt je ten, že je to těžký sumbisivita a masochismus. Je to jako milovat někoho, kdo vám zabije půlku rodiny a vám rozkoke hubu. Rusko je nedůstojný národ, stejně jako Čína se svým Maem.

- Všechny tvé argumenty jsem rozcupoval. Nejvyšší čas, aby ses zastyděl, vzdal svou práci placenáho vlastizrádce a šel na pracák. Třeba tě zaměstná Zeman jako ministra propagandy.
Odpovědět2  4
asip80 (1164) | 26.5.201920:49
"Já hájím zájmy pravdy­"
- tak řekni konrétně jakou pravdu hájiš ? aspoň nějaký příklad namísto prázných frází !

- hajíš pravdy tím že neustále lžeš ? to je trochu kontraproduktivní nemyslíš ..

- zločinecký režim se bráni jinému zločineckému režimu tím, že lže a vymýšlí různé falešné důvody ? Navíc budovaní infrastruktury má Huawei zatrhnuté pomalu druhý rok :­) takže o čem to vlastně točíš ?

- Čína má platnou legislativu a Google dostal jasné podmínky za jakých může podnikat >> Huawei tuhle možnost ani neměl i když byl sám velice vstřícný najít řešení >> BTW Google dva roky dragonfly považoval za nejvyšší prioritu a dokonce kvůli tomu koupil čínskou konkurenci

- nikdo tu žádné zločiny mimo tebe nepopírá ani nebagatelizuje ! a jestli ano uveď konkrétní případ >>> zatím tu jen obhajuješ a bagatellizuješ zločiny USA

- kolik zde místních miluje Stalina ­(jsi opravdu upadl na hlavu­) a nebo to celé překrucuješ a začneš sem tahat své fantasmagorie a Ruské občany ?
nedůstojný jsi akorát ty, protože všechny házíš do jednoho pytle ...

- nerozupoval jsi vůbec nic, protože lží nemůžeš umlčet pravdu :­)


Odpovědět4  0
hurvinek (63) | 26.5.201921:04
- Hodně trapné. Nedokázal jsi na mé argumenty reagovat, rozzupoval jsem tě jako použitý toalěťák a ty po takovém fiasku chceš, abych ti řekl ti argemnty? Ty jsou v předešlém textu. Neztrapňuj se, není to důstojné.

- Zase žádný argument. Lež se pozná dle argumentů a když budeš stále dokola místo argumetů tvrdit, jak lžu, jen ukazuješ jak zoufalý jsi.

- To už jsme probrali. Kauza Huawei je zcela legitimní. Točíš se stále dokola jako sperma tvého otce ve zkumavce, odkud zjevně pocházíš, protože tvé myšlení je hodno dalšího zkoumání.

- Jo, Google s dragonfly ukázal, že jeho heslo o zle bylo je prázdnou frází. Prachy mu nesmrdí. Dost mne tím zklamal. Pokud jde o legislativu, tu měl i Islánský stát. Platná legislativa není omluva pro cenzuru ani jiná zvěrstva.

- Tak to asi čte nějakou jinou diskusi. Soustřeď se jen na jednu. Ale ani na tu ti evidentně nestačí intelekt.

- Trochu ses v tom ztratil. Celou dobu mluvím o oblíbenosti Stalina a Maa v Rusku a Číně, což jsou fakta. Koukni se na statistiky. Adorování masových vrahů považuji za ubohost. Ty možná ne,a le to je problém tvůj a tvého psychiatra.

- Nepředpokládal jsem, že tě přesvědčím. Tebe zajímají jen prachy, co dostaneš z kremlu, ale každý rozumný člověk zde může vidět, jak smutná karikatura dlstojnosti jsi. Dnes ses tedy ukázkově ztrapnil.
Odpovědět2  5
asip80 (1164) | 26.5.201921:11
koukám jen trolící učet >> Hurvínek >> Registrace: 26.5.2019
omlouvám se za pozdní reakci :­) ale chápu tvůj argumentační směr plný hloupostí i lží bez schopnosti předložit relevatní fakta a odpovědi na otázky >> tímto s tebou končím debatu a ostatním doporučuji stejný krok s hláškou na závěr

>>>Don­'t feed the Troll<<<

Odpovědět4  1
asip80 (1164) | 26.5.201919:36

děláš čest tvému nicku ;­)

asi budeme muset rozšířit slovník o nové výrazy :­)­)­)

protiamerická propaganda = psát pravdu


tvá logika je ale postavená na hlavu, když chci transparetní svobodné prostředí tak nemám bojovat proti špatnostem a tiše je schvalovat a tím podporovat další ­"utahovaní­" šroubů a nekalosti ?
Odpovědět4  0
pietrolbc (207) | 26.5.201919:40
same supr buzzwords :D :D kolega Gobbels by zavidel :D :D ale uplne nejkvetinkovatejsi a laskovitezne je oznaceni vsech se kterymi se nesouhlasi za vlastizradce :D :D tak nejak to vypada ze za svou vlast povazujete USA a vsichni vam ji tady zrazuji :P
Odpovědět2  0
Hraderik (86) | 26.5.201920:18
S kritickým myšlením by jste měl začít hned u sebe. Lidská práva jsou pouze lokální dohoda platná leda tak v Evropě a USA ­(kde se mimo jiné nevztahovala dlouho ani na otroky­). V Indii, Rusku, v Arabských zemích ani Asii žádná taková společenská dohoda neexistuje a historicky ani neexistovala, takže proč by měli dodržovat něco co nikdy nezavedli. Každé společenství se řídí vlastními zákony a jejich nedodržování bývá pronásledováno už od dávnověků. Ohánět se lidskými právy a Českou ústavou v Číně nebo třeba v Indii je pak naprostý nesmysl. Stejně tak je to s patenty, patenty platí jen v těch zemích kde jsou přijaty, v Číně je kopírování nejvyšší poctou a z globálního hlediska je to navíc velice pozitivní, protože to technologicky zrychluje celé lidstvo. Pokud by se pořád někdo s někým nepřetahoval o patenty, tak už jsme technologicky dávno jinde. Osobně bych je zrušil spolu s autorskými poplatky. Zpěváci se živí koncerty, umělci tvorbou, vynálezci novými technologiemi. Proč ale zatěžovat společnost vykrmováním jejich potomků po několik generací, kteří nic podobného nedokázali jen proto, že jejich praděda složil pěknou písničku nebo vynalezl ­"žárovku­" a oni zdědili autorská práva nebo patent.
Jinak své názory píšu sám za sebe a to jako reakci na probíhající dění ve světě. A jelikož žiji v Evropě, kde jsme si vytvořili složité právní prostředí, tak očekávám, že ho budeme dodržovat a pokud tedy někdo někoho označí za špiona nebo vlastníka chemických zbraní tak své tvrzení podpoří důkazy. Proto jediný hlupák jste tady vy, protože na rozdíl od Čínanů jste jako občan České republiky povinen ctít její zákony a tak by Vás mělo toto chování Američanů s obdobným právním systémem minimálně udivovat.
Odpovědět1  0
hurvinek (63) | 26.5.201920:32
Dle této logiky je v pořádku i zabíjení novorozenců, upalování těhotných žen a kastrování vlastního otce. Když to stát neuznává jako zloči, je to v pohodě, ne? ještě nikdy jsem enslyšel tak ubohou obhajobu nedodržování lidských práv, jako jsi předvedl ty.

Pokud by se patenty nedodržovaly, přestane být výhodné cokoli nového vyvíjet, protože to někdo za zlomek ceny zkopíruje. Opět od tebe hodně trapná argumentace na obhajobu krádeže.
Odpovědět2  4
peetter (42) | 26.5.201922:31
To, ze se neda zjistit, jestli zarizeni spehuje, je totalni hovadina. Staci jednoduchy packet tracer mezi zarizenim a internetem a hned je jasne, jestli se zarizeni snazi komunikovat s necim podezrelym. Nevim tedy, kde jste se vy a ta retardovana opice vzdelavali.
Odpovědět0  0
BRGD (2) | 26.5.20199:35
Spravne kroky od nespravne osoby. Pokud nechcete aby vy, a zcela jiste vase deti pracovaly 12­/7, coz je podle sefa Alibaby pozehnanim, tak mlcte a budte radi, ze to za nas jako ovvykle udela nekdo jiny. A drive, nez vam zkoupi zemi pod prdeli za obrazky s masovym vrahem na lici. Jako pul Afriky. Jejich kulturu fakt nechcete. Osobni zkusenost. Amen.
Odpovědět1  4
Hraderik (86) | 26.5.201910:46
To je bohužel častý omyl který slýchám, USA samo využívá Čínské otročiny ve svůj prospěch, jejich ekonomický sen je v Číně levně vyrobit a draze prodat doma, v Evropě nebo třeba zpět Číňanům samotným. A to vše ideálně s celosvětovým bojkotem vlastních Čínských výrobků, který si vynucují dost tvrdým nátlakem i na svých spojencích. Samozřejmě z tohoto systému nemají obyčejní Čínané vůbec nic, protože je to naopak dostává do horší ekonomické situace a nutí je to tak více držet hubu a krok v režimu 12­/7 bez možnosti se z této spirály vymanit. Aby si obyčejní Čínané polepšili, tak je naopak nutné, aby Čína exportovala v maximálním objemu své vlastní produkty, tím se zvýšila enormně zaměstnanost a zaměstnavatelé v přetahovávané o kvalitní zaměstnance byli nuceni nabízet lepší pracovní podmínky i odměny.
Odpovědět2  0
asip80 (1164) | 26.5.201911:16
v českých montovnách, zdravotnických zařízeních apod. je naprosto běžné dělat 50­-60hodin týdně a to legálně­(kdyby mohli tak tě místní manažment vyyždímá do poslední kapky­) ;­) myslím si, že v tom cízí mocnosti prsty nemají ....
Odpovědět2  0
Hraderik (86) | 26.5.201911:17
Jinak řeči o masových vrazích bych bral hodně s rezervou. Indiáni by mohli vyprávět a nejen oni. Co můžeme Američanům závidět je ovšem jejich PR oddělení, prodat bombardování atomovkami, shazovaní napalmu nebo zamoření Vietnamu chemickými zbraněmi na jehož následky tam umírají lidé dodnes s přirozeností a neškodností jako prodat kilo jablek na trhu je až hrůzu nahánějící. To samé platí i o bombardování Českého průmyslu ­(i škol a kostelů­) 3 dny před koncem 2. svět. války. Samozřejmě, že kdykoliv Američané použijí zbraně hromadného ničení a donutí tak ostatní Velmoci k jejich zavedení do arzenálu, tak jsou první kdo na ně ukáže prstem jako na agresivní bestie a rezolutně trvají na okamžitém zastavení zbrojení i vývoje.
Odpovědět3  0
wrah666 (6205) | 26.5.201912:16
Raději děckám vysvětelte, že mají dělat VÍC než sám Jack Ma. Protože jinak zde díky nefachčenkovství obyvatel dojde na zhroucení civilizace na úroveň Afriky. Říkáte že máte osobní zkušenost? Paráda, takže víte jak to tam vypadá.. Hlad, špína, nemoci.. Lenost a spooousta volného času. A pokud se složí zdejší civilizace, nepůjde sem už ani ten číňan. Nejsou tu suroviny ­(vytěženy v dobách, kdy se lidé ještě neštítili práce­) nelze tu pěstovat nic o co by měl zájem. Nakonec by tu zůstaly osamocené skupinky lidí ochotných dělat, ale i bránit se.. A nefachčenka by stříleli a předpokládám, že patrně i konzumovali. Když není co do úst, nezahazuje se maso, co samo přišlo.
Odpovědět2  1
roamer2 (2) | 26.5.20198:41
Pokud se dožijeme mi i ten pán, tak nejpozději v lednu roku 2021.
Odpovědět0  0
wrah666 (6205) | 26.5.20199:00
Není zdaleka jisté. Nemálo lidí ho vidí, jako opravdu tvrdého prosazovače america first, dost dalších brblá, ale k volbám nejde a podobně. A pak jde o to, kdo budou protikandidáti. Vemte si poslední volby u nás, potažmo nedávné na Slovensku. Volba mezi špatným řešením a totální katastrofou. My jsme nakonec vybrali špatné, Slováci katastrofu.. Kdo ví, co vyberou amíci.
Odpovědět2  1
XyM (193) | 25.5.201920:48
Kdy tohle skončí.... Není den co by Trump něco nezrušil, snad bude i den kdy Trump zruší i samotné Spojené státy americké a změní je na Trump United States... ten člověk nemá soudnost. Sice jsem fandil Americe, ale poslední dobu fandím Číně kdy se zepře Americe a začné pořádné obchodní peklo na zemi, kdyby to nebylo o penězích. Konspirace: Trump si jenom hledá zamínku k opravdové válce, tohle je jenom začátek, a za chvilku nám ­(Tedy ameriačanům­), začnou létat atomovky jak divé.
Odpovědět3  2
wrah666 (6205) | 25.5.201917:32
USA míří k zaostalosti. Dovoz zakazují, vlastní továrny nemají.. A vzhledem k tomu, že Trump nejpozději za nějakých 7 let skončí, tak je nikdo ani nebude zakládat. Dokážete si představit, jak někdo předstoupí před investory s plánem. Dejte mi miliardu dolarů, postavím fajn hi tech fabriku. Od počátku bude ztrátová, nejpozději za 8 let zkrachuje.. Vždy´t by rovnou do jednačky naběhli statní zřízenci a dostal by svěrací kazajku a následně skotské střiky!
Odpovědět5  1
Hraderik (86) | 25.5.201918:08
USA by bodla další světová válka na starém kontinentu. Dodnes si pochvalují 40 léta jako zlaté časy, točil se jeden film za druhým, všude nová auta, v klubech hrál jazz, swing a všechny válčící strany si půjčovali od Američanů peníze a nakupovali zboží, zbraně a munici, protože v Evropě se běžná výroba takřka zastavila a jen se zbrojilo. To byla prostě nádhera. Myslím že kdyby zavládl celosvětový mír, tak první koho to položí bude Amerika.
Odpovědět4  1
Pavel Matějka (1578) | 26.5.20199:46
Proto USA mír nikdy nepřipustí. Vždycky se budou snažit, aby se někde bojovalo.
Odpovědět2  0
blue.sun (268) | 25.5.201916:47
pokud z oblohy zmizí drony, vůbec mě to trápit nebude, tomu jsem na chuť nikdy nepřišel.
Ale kdyby to opravdu nastalo, co celá ta plejáda blogerů, vlogerů a youtuberů, ti to nepřežijí. :­-D :­-D
Odpovědět4  3
thegrid (255) | 25.5.201921:05
Mne teda nezajímá co nemáš rád. Já nemám rád houby.
Odpovědět0  3
LeHydrak (81) | 26.5.201920:47
Zapomněl jste na pouhé fotografy, kterých snem je fotit snímky třeba krajinu, architekturu, aj. ze vzduchu. A na lidi co by chtěli mít svatbu či jinou akci netradičně zachycenou ze vzduchu. A taky na prosté lidi co si jen rádi vzlétnou do oblak a zase zpátky. :­-­) Těm všem by to udělalo pěknou čáru přes rozpočet.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.