reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
20.3.2021, Jáchym Šlik, aktualita
Čínské technologické společnosti jako Tencent nebo ByteDance hledají způsob, jak sledovat uživatele iPhonů i přes přísnější pravidla Applu ohledně ochrany osobních údajů, která začnou platit již brzy.
reklama
unreall (481) | 21.3.20217:50
A mne tie zasrané reklamy v každej riti na každú blbosť, ktorú si dva krát pozriem už tiež pekne lezú na nervy.
Ja take pravidla vítam a firmičky, čo vyvíjajú tie svoje vychcane aplikácie, ako napr. zoznamky plne kdejakeho balastu a skrytých poplatkov, či extrémne viditeľných reklám, nech kľudne padnú. Nikomu chýbať nebudú.
Čína je potom kapitola sama o sebe. Niekto by im už fakt mal dať poriadne po hube a najlepšie vlastný ľud, čo sa pravdepodobne aj o pár desiatok rokov stane. Problém je v tom, že potom to nebude už problém len Činy.

Inak tiež tu máte parádnu reklamu cez dve tretiny obrazovky telefónu. A samozerjme aby to nebolo take jednoduché, tak krížik pre zavretie reklamy je rovno miniatúrny. S týmy reklamami na internete by sa malo fakt niečo robiť, lebo zachvilu budem hľadať článok v reklamách úplne bežne.
Odpovědět6  3
RadecekH (810) | 21.3.20218:33
Moc nerozumím vašim námitkám.
a­) Nechápu, proč používáte aplikace, které vás obtěžují reklamou a pak prohlásíte, že nikomu chybět nebudou.
b­) Nová pravidla reklamu nijak neomezí, jen změní její cílení. Tedy teď už aplikace nebudou tušit, že toužíte po seznamování a nebudou vám cpát reklamy na seznamky, ale místo toho vám budou cpát reklamu třeba na hry nebo internetové sázení.
Odpovědět7  0
asip80 (1164) | 21.3.20219:15
:­) existuje jednoduché řešení >> za něčí práci můžeš platit a reklamy tě nebudou otravovat ..
Odpovědět6  0
wrah666 (6205) | 21.3.202110:56
Když po mě bude třeba stránka chtít přiměřenou částku ­(tj tu možná korunu za měsíc, co za mě dostane na reklamě­) tak s potěšením. A totéž platí o programu. Akorát jsem nepotkal tvůrce, co by si neřekl o mnohonásobně vyšší částku.
Odpovědět5  1
asip80 (1164) | 21.3.202122:36
no a přesně kvůli takovým jsou ty reklamy všude :­)
Odpovědět1  1
wrah666 (6205) | 21.3.202123:23
Tak proč dotyční nehrají fér? Proč chtějí za přístup bez reklam mnohonásobek toho, co jim přinese reklama? Já se o.ebávat nedám ani od státu, natož od nějaké firmy.
Odpovědět1  1
Tomtommy (5) | 21.3.202110:30
Kdyz uz tu zminujete tu reklamu na webu... Musim rict ze dneska je to fakt des nekdy, obzvlast na mobilu :­)
Navstivim nejakou stranku, vyskoci souhlas s cookies ­(pres 3­/4 displeje­), pak dole jeste vyjede takova lista ktera nabizi pridani stranky na domovskou obrazovku, samozrejme se jeste nacte reklama, no a tresnickou na dortu je pak hlaska ze web mi chce zasilat oznameni... Nevim, jestli jsou autori takovych stranek idioti nebo je to zamer..
Kazdopadne zacal jsem pred nejakym casem pouzivat jiny prohlizec nez Chrome, ktery blokuje reklamy a je klid. Zadne reklamy, zadna otravna okynka a jako bonus vsechno jede rychleji, svizneji. Jako chapu ze z neceho museji ti provozovatele zit, ale co je moc to je moc. Takze doporucuji uzivateli unreall jiny prohlizec, nebo takove weby proste nenavstevovat.
Odpovědět0  0
DarkRichelieu (1230) | 22.3.202114:19
Reklamy nezmiznou, ale budou vás štvát ještě víc. Teď vám nabídnou třeba věc alespoň přibližně vašeho zájmu, ale pokud by nic nevěděl o vás, tak vám nabídne třeba reklamu na tampóny. Já proti cílené reklamě nic nemám, naopak ji sám vyhledávám abych nemusel nic hledat. Stačí na něco mrknou a čekat co se kde objeví :D
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.