reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CM Storm Suppressor: programovatelná a podsvícená

20.10.2014, Jan Vítek, aktualita
CM Storm Suppressor: programovatelná a podsvícená
Společnost Cooler Master si pod herní značkou CM Storm připravila novou herní klávesnici Suppressor, která má nabídnout programovatelné klávesy, podsvícení pomocí LED a také rozumnou pořizovací cenu.
Cooler Master (CM Storm) Suppressor je tedy herní klávesnice, která se bude prodávat za doporučenou cenu 45 euro, což je něco přes 1200 Kč. To z ní samozřejmě nedělá tu nejlevnější klávesnici svého typu, ovšem s přihlédnutím k její nabídce jde ještě o rozumnou cenu. Je také třeba poznamenat, že Cooler Master si ji připravil pouze pro některé evropské trhy, a to konkrétně východní země plus Rusko, takže by asi měla dorazit i k nám.





CM Storm Suppressor je vybavena odpojitelným USB kabelem a jde o klasickou hybridní membránovou klávesnici slibující nízkou hlučnost při psaní a také bílé podsvícení pomocí LED. U nich si můžeme zvolit tři úrovně intenzity podsvícení nebo je kompletně vypnout. V příslušenství klávesnice najdeme také odnímatelnou podložku pod zápěstí, ovšem tu na zveřejněných fotografiích nenajdeme.





Co se týče speciálních funkcí, pak tu máme jednak tlačítka nad numerickým blokem, s jejichž pomocí budeme moci ovládat přehrávání multimédií a na levé straně je sloupec pěti velkých programovatelných tlačítek M1 až M5. Ta si mohou zapamatovat až 75 maker díky pěti profilům a přepínačům, čili 15 maker na jeden profil. Makra či jiné speciální funkce se přitom ukládají do palubní 128kB paměti, kterou obsluhuje 72MHz procesor ARM. Záznam maker je možný pomocí speciálního softwaru, ale jinak je můžeme vytvořit i bez něj, čistě s využitím samotné klávesnice.

Na evropské trhy má CM Storm Suppressor dorazit někdy v prosinci.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama