reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Colorful představila limitovanou iGame edici karty GTX 460

31.12.2010, Jan Malý, aktualita
Colorful představila limitovanou iGame edici karty GTX 460
Dva roky uplynuly od představení značky iGame, k připomenutí této události uvede společnost Colorful na trh exkluzivní iGame460 Commemorative Edition balení s kartou GeForce GTX 460. Přibalená GeForce GTX 460 není jen další nevýrazná karta...
Dva roky uplynuly od představení značky iGame, k připomenutí této události uvede společnost Colorful na trh exkluzivní iGame460 Commemorative Edition balení s kartou GeForce GTX 460.



Přibalená GeForce GTX 460 není jen další nevýrazná karta s čipem GF104, kterých je na pultech několik desítek. Karta dokáže díky dvěma BIOSům pracovat ve dvou režimech, ve „standartním“ či Turbo módu, mezi kterými je možné za chodu přepínat. Pracovní frekvence karty v základním módu jsou shodné s referenčními takty, 675/1350/3600 MHz pro GPU/shadery/paměti. V Turbo režimu pracuje tato GTX 460 na frekvencích 890/1780/4000 MHz. Karta je rovněž osazena robustním dvouslotovým nereferenčním chladičem se dvěma ventilátory. Karta od společnosti Colorful nese paměťové moduly typu GDDR5 o kapacitě 2 GB, má dva DVI a HDMI výstupy, které jsou pozlacené.



V balení se nalézá cedulka na dveře, kterou si můžete pověsit na kliku během hraní, HDMI a napájecí kabel, přídavný pasiv a pouzdro s logem iGame. Všechno příslušenství včetně karty je zabaleno do odolného kufříku ve stříbrné barvě. K dostání bude pouze 50 kompletů, cena zatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: TCM
reklama