reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CommonTime mSuite - Lotus Notes na PPC?

21.5.2007, Petr Hájek, aktualita
CommonTime mSuite - Lotus Notes na PPC?
CommonTime, firma, která se specializuje na portaci produktů IBM Lotus Notes na smartphony a PDA, oznámila, že díky jejímu nejnovějšímu produktu z řady mSuite mohou nyní využívat funkcí IBM Lotus Notes i majitelé zařízení běžících na Windows...
CommonTime, firma, která se specializuje na portaci produktů IBM Lotus Notes na smartphony a PDA, oznámila, že díky jejímu nejnovějšímu produktu z řady mSuite mohou nyní využívat funkcí IBM Lotus Notes i majitelé zařízení běžících na Windows Mobile 6.

Dle očekávání nová verze operačního systému Windows Mobile (již s pořadovým číslem 6) přinesla několik inovací emailu a zlepšila mobilní verze všech obsažených kancelářských aplikací - Office Outlook, Office Word, Office Excel i Office PowerPoint. Přesto je stále řada lidí, kteří na desktopu jako svoji pracovní a organizační "rodnou hroudu" používají produkt IBM Lotus Notes. Pokud k podobným lidem patříte i Vy, pak vězte, že s koupí smartphonu či PDA nemusíte zákonitě přijít o pokročilé funkce svého oblíbeného pracovního prostředí, postačí sáhnout právě po produktu CommonTime mSuite.




Aplikace mSuite se snaží přinést na specifickou mobilní platformu funkce tak typické pro Lotus Notes. Ať již půjde o IM komunikaci Lotus Sametime nebo funkci "free time search," které jsou normálně omezeny na aplikaci Lotus Notes na desktopu, zde budou k dispozici i ve Windows prostředí smartphonu nebo PDA. Firemní zákazníci využívajících řešení postavených na Lotus Notes tak mohou využít stávající gramotnosti svých zaměstnanců a rozšířit efektivitu používání svých Lotus Notes služeb (mobilní email či práce s databázemi, ...) případně i tímto směrem.

Zdroj: Pocket-link
reklama