Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master představuje zbrusu nové zdroje série V

23.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master představuje zbrusu nové zdroje série V
Cooler Master si připravil zcela novou sérii počítačových zdrojů, která dostala jednoduché označení V. K dispozici tak již brzy budou zdroje Cooler Master V1000, V850 a V700, kde číselné označení pochopitelně znamená výkon. Výrobce zdrojů...
Cooler Master si připravil zcela novou sérii počítačových zdrojů, která dostala jednoduché označení V. K dispozici tak již brzy budou zdroje Cooler Master V1000, V850 a V700, kde číselné označení pochopitelně znamená výkon.





Výrobce zdrojů V-Series slibuje vysokou stabilitu dodávaného napětí, nízké rušení a vysokou efektivitu. Chlazení zajistí 135mm ventilátor, díky němuž mají být tyto zdroje tiché i při maximální zátěži.





Dále se dočkáme u všech modelů jedné výkonné +12V větve, vedle toho tu je modulární design, čili odpojitelné kabely, a to naprosto všechny. Cooler Master také zmiňuje, že kabely jsou ploché, díky čemuž se dají úhledně smotat, aby nepřekážely.





Co se týče zmíněné vysoké efektivity, pak zde se Cooler Master chlubí, že jeho nové zdroje (alespoň částečně) splňují požadavky na udělení označení 80 Plus Titanium, které se chystá jako nový nejvyšší standard, takže na předním místě nahradí dnešní 80 Plus Platinum. V případě zdrojů V-Series to znamená, že dosahují 90% efektivity při 10% zátěži, díky čemuž by možná mohly v klidovém režimu fungovat i bez zapnutého ventilátoru.

Na trh se tedy chystají koncem tohoto měsíce, čili co nevidět, tři verze. V Evropě budou doporučené ceny bez daně u modelů V1000, V850 a V700 dle očekávání 160, 134 a 109 euro.

Zdroj: TZ Cooler Master