reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair ohlásil nové verze klávesnic a myší Vengeance

9.1.2013, Jan Vítek, aktualita
Corsair ohlásil nové verze klávesnic a myší Vengeance
Není to tak dávno, co jsme si vyzkoušeli klávesnice a myši od Corsairu, jež jsou přímo určené pro hráče a mají označení Vengeance K60/K90/M60/M90, a už za ně jejich výrobce (který alespoň na klávesnicích notně spolupracoval s firmou Logitech)...
Není to tak dávno, co jsme si vyzkoušeli klávesnice a myši od Corsairu, jež jsou přímo určené pro hráče a mají označení Vengeance K60/K90/M60/M90, a už za ně jejich výrobce (který alespoň na klávesnicích notně spolupracoval s firmou Logitech) ohlásil nástupce. Novou nejlepší mechanickou klávesnicí firmy Corsair se tak má stát Vengeance K95 Gaming Keyboard a myši budou rovnou dvě - Vengeance M95 a M65 Gaming Mice.





Vengeance K95 Gaming Keyboard už konečně napravila to, co jsme předchozím modelům vyčítali nejvíce. Mechanické jsou u ní naprosto všechny klávesy, což je tedy u ostatních modelů jiných firem, alespoň pokud vím, naprosto samozřejmé. Jedná se konkrétně o tlačítka Cherry MX Red s lineárním stiskem a odporem 45 g.





Klávesy jsou u ní také bíle podsvíceny se čtyřmi stupni intenzity a pozor, pokud správně chápu výraz "key-by-key addressable backlighting", měli bychom být schopni nastavit podsvícení pro každou klávesu zvlášť a toto nastavení uložit do různých profilů. Dále nám K95 nabídne hliníkové tělo, 18 programovatelných G kláves, 20-key rollover a 1ms odezvu. Vypadá to tedy na slušný kus hardwaru.





Myši Vengeance M95 a M65 mají také hliníková těla, která se oproti M90 a M60 v podstatě nezměnila. Postaveny jsou na senzoru Avago Technologies ADNS-9800 LaserStream s rozlišením 8200 dpi. Model M95 má k tomu 15 programovatelných tlačítek, takže se bude hodit pro hry složitější na ovládání a M65 zase dle očekávání určena pro hry typu FPS, pro něž nabídne tzv. Sniper Button pro dočasné snížení rozlišení a snadnější zaměření. K dispozici bude v zelené, bílé a černé barvě.





Nakonec se Corsair zmínil o oboustranné podložce MM600, která je také vyrobena z hliníku a na povrchu má polymer. Pro klouzání po povrchu stolu poslouží podložky umístěné v jejích rozích. Více na stránkách firmy Corsair:

Zdroj: TZ Corsair
reklama