reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative představil externí zvukovku Omni Surround 5.1

4.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Creative představil externí zvukovku Omni Surround 5.1
Creative se pochlubil svou novou externí zvukovou kartou Sound Blaster Omni Surround 5.1 USB Sound Card, která přichází s Creative SBX Pro Studio a CrystalVoice dovolující uživateli si softwarově upravit zvuk a pak tu je také 600ohmový sluchátkový...
Creative se pochlubil svou novou externí zvukovou kartou Sound Blaster Omni Surround 5.1 USB Sound Card, která přichází s Creative SBX Pro Studio a CrystalVoice dovolující uživateli si softwarově upravit zvuk a pak tu je také 600ohmový sluchátkový zesilovač pro velká sluchátka.





Sound Blaster Omni Surround 5.1 má dále přímo v sobě dva mikrofony, takže s jeho pomocí budeme moci zaznamenávat zvuk, jenž pak můžeme prohnat filtry CrystalVoice. Dále tu je podpora Dolby Digital Live a možnost připojit dekodér pomocí optického kabelu a pak máme pod ovladačem hlasitosti jasně viditelný senzor pro infračervený dálkový ovladač, jenž by tak měl být také součástí balení.





Vedle toho Creative mimochodem odhalil také dvě nové interní zvukové karty Sound Blaster Audigy Rx a Audigy Fx. První z nich nabízí 7.1kanálový zvuk a druhá pak nízký profil a 5.1kanálový zvuk. Obě pak mají stejně jako externí zvukovka 600ohmový zesilovač pro sluchátka a dosahují odstupu signálu od šumu 100 dB. Audigy Rx také nabízí lepší možnosti pro nahrávání zvuku, neboť má dva vstupy pro mikrofon.

Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 (SGD109) přijde s cenou 86 USD, Audigy Rx (SGD99) bude stát 78 USD a konečně Audigy Fx (SGD59) pak 46 USD.

Zdroj: TZ Creative
reklama