reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative uvádí modulární reproduktory Pure Wireless ZiiSound Dx

6.5.2011, Jan Vítek, aktualita
Creative uvádí modulární reproduktory Pure Wireless ZiiSound Dx
Společnost Creative si připravila novou řadu bezdrátových reproduktorů s označením Pure Wireless ZiiSound Dx. Ta sestává ze třech dílů, a sice ZiiSound D5x, ZiiSound D3x a subwooferu ZiiSound DSx, které jsou dohromady určeny pro domácí poslech...
Společnost Creative si připravila novou řadu bezdrátových reproduktorů s označením Pure Wireless ZiiSound Dx. Ta sestává ze třech dílů, a sice ZiiSound D5x, ZiiSound D3x a subwooferu ZiiSound DSx, které jsou dohromady určeny pro domácí poslech hudby.



Schopné jsou se připojit pomocí rozhraní Bluetooth na různá zařízení fungující jako zdroje audio signálu. Může to být iPhone, Blackberry nebo mobily/tablety s OS Android, pak také tablety Creative ZiiO či iPad. Základní sestava je jeden ZiiSound D5x či D3x a maximální naopak ZiiSound D5x jpro levý kanál, další pro střed a pravý kanál a nakonec ZiiSound DSx pro basy.

Výhodou bezdrátových reproduktorů je flexibilní umístění, kdy se nemusíme ohlížet na dráty a také to, že si nemusíme ihned pořizovat plnou sestavu. K dispozici nám bude Bluetooth vysílač BT-D5 pro ovládání hlasitosti, u D5x také možnost nabíjení iPhone či iPod a vstup AUX pro další zařízení. Model ZiiSound D3x je cenově dostupnější varitanta bez ovladače a možnosti nabíjení iPhone/iPod.

Všechny modely budou k dispozizi do konce června. ZiiSound D5x přijde na 300 euro, D3x na 150 euro a subwoofer DSx také na 150 euro.

Zdroj: TZ Creative
reklama