reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative vypouští na trh reproduktorové systémy GigaWorks T40 Series II a GigaWorks T20 Series II

2.9.2008, Jan Vítek, aktualita
Creative vypouští na trh reproduktorové systémy GigaWorks T40 Series II a GigaWorks T20 Series II
Společnost Creative se po trochu delší době přihlásila se svými novinkami v podobě reproduktorových systémů GigaWorks T40 Series II a GigaWorks T20 Series II. Ty jsou navrženy pro připojení k osobním počítačům nebo také k MP3 přehrávačům...
Společnost Creative se po trochu delší době přihlásila se svými novinkami v podobě reproduktorových systémů GigaWorks T40 Series II a GigaWorks T20 Series II. Ty jsou navrženy pro připojení k osobním počítačům nebo také k MP3 přehrávačům a jejich vzorem jsou původní GigaWorks T40 a T20.



Firma se zde zaměřila na vylepšení zvuku. Dle evropského brand manažera Creative Leonarda Colucciho zůstala stejná akustická konfigurace měničů a využila se technologie BasXPort, která hodlá dosáhnout dobré dynamiky a bohatých basů bez subwooferu. Tweetery pak využívají měniče ze skelných vláken. GigaWorks T40 Series II jsou v konfiguraci MTM (midrange - tweeter - midrange) a právě BasXPort má dodat basy. Je zde samostatné napájení, ovládání na předním panelu (basy, výšky, hlasitost) a dva vstupy pro "souběžné připojení různých zdrojů zvuku" a sluchátkový výstup.



GigaWorks T20 Series II je pak podobný systém, akorát využívá jen jednu dvojici středových reproduktorů. Doporučená cena reproduktorů GigaWorks T20 byla stanovena na 1699,- Kč a cena GigaWorks T40 na 2799,- Kč včetně DPH.

Zdroj: TZ Creative
reklama