reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Crytek ohlásil Crysis 4

26.1.2022, Jan Vítek, aktualita
Crytek ohlásil Crysis 4
Crytek v posledních letech nevypadal na to, že bychom od něj mohli automaticky očekávat čtvrtý hlavní díl v řadě Crysis, ale nyní je jasné, že ten se chystá. Co se dozvíme ze zveřejněného teaseru? 
Jak už tomu tak v případě teaserů bývá, nedozvíme se téměř nic. Vypadá to však, že ve světě Crysis nám samo Slunce připraví nějakou výživnou katastrofu, z níž se budeme během hry samotné vyhrabávat. Crytek k tom dodává jen to, abychom se přidali a stali se hrdiny, ale už vůbec nic se nedozvíme o tom, kdo bude tentokrát plnit úlohu nepřítele a zda to budou opět Severokorejci plus staří dobří mimozemšťané. 
 
 
Lze ale očekávat, že Crytek se opět ukáže a vypustí na trh hru s velice vysokými nároky na hardware, která také dokáže krajně vytížit i nové herní konzole firem Sony a Microsoft. Ostatně právě na ně mohli vývojáři čekat, respektive na to, až se rozšíří na trhu a vytvoří dostatečně širokou základnu potenciálních zákazníků, což ostatně platí i pro PC. V takovém případě by měli lidé hrající stále na PS4 a XBONE smůlu. 
 
Vzpomenout můžeme přitom na první díl Crysis z roku 2007, který měl ve své době velice kvalitní grafiku, ale také krvavé nároky na hardware. To by se tak mohlo zopakovat, nicméně aktuálně o Crysis 4 nevíme ještě vůbec nic, co by se nedalo vyčíst z pouhého teaseru, takže můžeme leda hádat, kdy vůbec tato hra může přijít na trh. Vypadá to však, že by velice brzy mělo následovat i oficiální představení hry, z nějž se snad dozvíme alespoň informace o podporovaných platformách. 


reklama