reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cubitek ohlásil Mini Center, malou skříň pro Mini-ITX

30.7.2013, Jan Vítek, aktualita
Cubitek ohlásil Mini Center, malou skříň pro Mini-ITX
Společnost Cubitek si připravila novou malou počítačovou skříň Mini Center, která je určena pro základní desky formátu Mini-ITX. Dle fotografií jde o model, jenž má blízko k modelu PC-Q7 od společnosti Lian Li či jiným jejím modelům, ovšem...
Společnost Cubitek si připravila novou malou počítačovou skříň Mini Center, která je určena pro základní desky formátu Mini-ITX. Dle fotografií jde o model, jenž má blízko k modelu PC-Q7 od společnosti Lian Li či jiným jejím modelům, ovšem tomu se ani tak nelze divit. Cubitek a Lian Li k sobě totiž mají blízko a je dost dobře možné, že Mini Center pro Cubitek vyrábí právě Lian Li, neboť jde o celohliníkový model.





Cubitek Mini Center nemá žádné pozice pro ventilátory, a tak se o odvod vzduchu ze skříně musí postarat především zdroj, stejně jako u PC-Q7. Rozměry této skříně jsou 200 x 250 x 200 mm s hmotností 1,5 kg, takže jde o takovou vysokou kostku, která může dovnitř vměstnat kromě desky také procesorový chladič s výškou max. 85 mm a maximálně 180 mm dlouhou kartu. Napájení zajistí klasický zdroj typu ATX s maximální hloubkou 150 mm a pak tu je jedna pozice pro 3,5" disk či dvě pro 2,5" SSD.





Na vrchní straně skříně pak máme po dvou portech USB 3.0 a pak jako obvykle konektory 3,5mm jako audio výstup a sluchátkový vstup. Cena Mini Center, které má na trh dorazit v příštím měsíci, byla stanovena na 60 USD a k dispozici bude stejně jako u firmy Lian Li černá a stříbrná verze (CB-MNI-B002 a CB-MBI-S002).





Zdroj: techPowerUp
reklama