Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link uvádí kombo IP kamery a rekordéru

23.1.2012, Jan Vítek, aktualita
D-Link uvádí kombo IP kamery a rekordéru
Společnost D-Link si připravila nové produkty pro uživatele řady mydlink a jedná se o bezdrátovou IP kameru DCS-942L s rozlišením až 1080p vhodnou i pro noční dohled díky infračerveným diodám a také IP rekordér DNR-322L, čili v podstatě...
Společnost D-Link si připravila nové produkty pro uživatele řady mydlink a jedná se o bezdrátovou IP kameru DCS-942L s rozlišením až 1080p vhodnou i pro noční dohled díky infračerveným diodám a také IP rekordér DNR-322L, čili v podstatě NAS určený pro ukládání záznamů z IP kamer D-Link.





IP kamera DCS-942L však dokáže pracovat i bez rekordéru díky slotu pro karty microSD s kapacitou až 16 GB a kromě Wi-Fi 802.11n (podpora WPS) pochopitelně obsahuje také klasické Ethernetové rozhraní, přes něž ji můžeme také napájet (podpora PoE). Portál mydlink zde nabídne možnost sledování domácnosti nebo kanceláře přes internet pomocí počítače, mobilního telefonu nebo tabletu (iOS a Android) a komunikovat budeme moci obousměrně (přenos zvuku)

Jinak budeme moci využít ovladací software D-ViewCam pro OS Windows, který pak může využít pro uložení záznamů klasický počítač a současně ovládat 32 kamer.





D-Link DNR-322L je označen za síťový videorekordér a tento model můžeme využít pro spolupráci s až 9 IP kamerami. Zařízení by se mělo po zapojení do sítě automaticky spojit s podporovanými kamerami, pak si od uživatele vyžádá několik úkonů pro nastavení a pak už může pracovat a ukládat záznamy na své dva 3,5" pevné disky s rozhraním SATA.

DCS-942L je k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 4500 Kč (bez DPH) a DNR-322L přijde na 6430 Kč (bez DPH) bez disků.

Zdroj: TZ D-Link