reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Další zefektivnění podnikatelských procesů z dílny Konica Minolta

25.6.2013, PR článek , inzerce
Další zefektivnění podnikatelských procesů z dílny Konica Minolta
Efektivita a nekončící snaha o její další zvyšování je jedním z hlavních cílů dnešního podnikatelského světa. Silný tlak na snižování nákladů již není otázkou jen malých podniků, ale i velkých firem či veřejné správy.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


I u velkých firem či veřejné správy se dnes přistupuje k restrukturalizacím, přehodnocování pracovních procesů či přezkoumávání využívaných řešení. A to vše pro zvýšení efektivity, tedy úspory času, pracovních sil a nákladů.





Jak se říká: „čas jsou peníze“, a proto Konica Minolta nabízí svým zákazníkům také aplikaci PageScope Mobile, která umožňuje řídit a zadávat tiskové úlohy prostřednictvím mobilních zařízení, což může významně urychlit pracovní postupy. Uživatelé tak mohou například tisknout či scanovat své dokumenty, aniž by museli být na svém pracovišti nebo použít počítač. To ocení zejména pracovníci velkých firem nebo orgánů veřejné správy, kteří se často pohybují po celé budově dané organizace. Aplikace navíc dokáže pomocí WIFI sítě sama nalézt nejbližší tiskové zařízení, které automaticky nabídne k využití.


Efektivní řešení


Zvyšování efektivity tiskových řešení ve firmách a organizacích je jedním z dlouhodobých cílů společnosti Konica Minolta, která je na českém trhu vedoucím dodavatelem multifunkčních tiskových zařízení. Právě tyto inteligentní stroje již dávno nedisponují pouze klasickými funkcemi, jako je tisk, kopírování a scanování. Svým uživatelům dnes nabízejí i mnoho služeb v rámci celopodnikového řízení dokumentů (DMS, ECM systémy). Konkrétně umožňují například jejich digitalizaci, archivaci nebo převod do editovatelné podoby. To vše při minimálních provozních nákladech a zajištění kompletního servisu ze strany Konica Minolta.






Inteligentní aplikace


PageScope Mobile je vhodná pro klasické smartphony nebo tablety s operačním systémem Android nebo iOS. Nabízí jednoduché ovládání, podporu cloudových služeb, ale i vysokou mírou zabezpečení všech provedených tiskových úloh. Mezi podporované formáty aplikace patří nejpoužívanější Office dokumenty DOCX, XLSX a PPTX, ale lze ji rovněž použít i pro tisk fotografií a obrázků formátů JPEG, GIF, BMP, PNG a TIFF. Stejně tak umí pracovat i s dokumenty PDF nebo komprimovanými soubory typu ZIP.

Více informací o aplikaci PageScope Mobile naleznete zde.
reklama