reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Elegantní Lenovo AiO A530 nabídne IPS a vysoký výkon

5.12.2013, Jan Vítek, aktualita
Elegantní Lenovo AiO A530 nabídne IPS a vysoký výkon
Lenovo se nás snaží zaujmout svým novým elegantním počítačem All-in-One A530, jenž stejně jako jiné podobné modely nabídne polohovatelný displej, jenž zde využije panel typu IPS. Výkon pak mají poskytnout procesory Core i7 aktuální generace.
Lenovo A530 se tedy řadí mezi počítače typu All in One, které má zvláště tento výrobce ve velké oblibě a snaží se jejich koncept posouvat dopředu. Jejich výhodou je kompaktnost, prostorová nenáročnost, ale nevýhodou zase chabá rozšiřitelnost.





Tento model nám nabídne 23" obrazovku typu IPS s rozlišením 1920 x 1080, kterou můžeme díky flexibilní noze nastavit v širokém úhlu -5° až 90°, jak ukazují okolní fotografie. Na rozdíl od jiných AiO mají modely od Lenova svůj hardware umístěný v základně, která slouží také jako stabilní podstavec. I dky tomu může být jeho displej v nejširším místě tlustý jen 21,5 mm. Základna má pak na výšku něco přes 3 cm.





A co se týče oné hardwarové výbavy, pak k dispozici budou procesory Intel Core, a to až do řady i7, dále až 8 GB operační paměti DDR3, 1TB pevný disk nebo SSHD - hybrid HDD + SSD s kapacitou 8 GB. Pak tu máme i integrovaný Bluetooth, Wi-Fi, čtečku paměťových karet 6v1, výstupní/vstupní porty HDMI pro připojení k dalším zařízením a také integrovanou mechaniku DVD RW nebo Blu-ray.





Lenovo A530 je také dodáván s několika vylepšeními včetně systému pro zálohování souborů, Lenovo Rescue systémem a funkcí Lenovo Eye Distance System, která pomáhá omezit únavu očí. Dorazí ještě v první polovině tohoto měsíce s cenou od 31777 Kč s daní.

Zdroj: TZ Lenovo
reklama