reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic nabízí zdarma hru Marvel's Guardians of the Galaxy

8.1.2024, Karel Polívka, aktualita
Epic nabízí zdarma hru Marvel's Guardians of the Galaxy
Epic nabízí zdarma akční příběhovou hru Marvel's Guardians of the Galaxy z roku 2021, která tehdy v rámci The Game Awards obdržela ocenění za nejlepší vyprávění příběhu (Best Narrative). Nabídka skončí ve čtvrtek 11. ledna v 17:00.
Jde o akční hru od vývojářského studia Eidos Montréal, které bylo založeno v listopadu 2007 a do jehož předchozí produkce patří novější díly ze sérií Tomb Raider, Deus Ex a Thief, tedy hry s důrazem na vyprávění příběhu. A to stejné platí i pro Marvel's Guardians of the Galaxy, což podtrhuje i fakt, že v rámci The Game Awards 2021 tento titul získal ocenění právě v kategorii za nejlepší vyprávění příběhu (Best Narrative).
 
V této hře pro jednoho hráče ovládáme z pohledu třetí osoby postavu Star-Lorda, přičemž můžeme průběžně využívat pomoc od svých parťáků, jež známe ze stejnojmenných filmů (doprovází nás Gamora, Drax, Rocket a Groot), díky aktivaci jejich speciálních schopností (přímo je ovládat ale nelze).
 
 
 
Hra vyšla 26. října 2021 od vývojářského studia Eidos Montréal, vydavatelem je Square Enix. Aktuální hodnocení na Metacritic pro PC: 78 ze 100 na základě 14 recenzí a 8,6 z 10 od hráčů. Na Steamu je teď za €59,99 a podle HowLongToBeat by její dohrání mělo zabrat cca 17 až 20 hodin.

Pokud máte rádi svět Marvelu a jeho hrdiny, nepřehlédněte nabídku Humble Choice pro tento měsíc, kde lze za €10 koupit 8 her v čele s Marvel's Midnight Suns, což je taktické RPG z roku 2022 od vývojářského studia Firaxis Games, které je známé hlavně kvůli herním sériím Civilization a XCOM.
 
Zaujala Vás hra Marvel's Guardians of the Galaxy?
V anketě šlo hlasovat od 8.1.2024 do 7.2.2024. Počet hlasujících: 4
Ano, celkově mě ta hra zaujala25 %
Ano, mám rád tento herní žánr a také svět Marvelu50 %
Ano, mám rád tento herní žánr0 %
Ano, mám rád svět Marvelu0 %
Ne, tento herní žánr a také svět Marvelu mě nebaví0 %
Ne, tento herní žánr mě nebaví25 %
Ne, svět Marvelu mě nebaví0 %
Ne, prostě mě ta hra celkově nezaujala0 %
reklama