reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ESET uvolnil finální verzi antiviru pro mobilní zařízení

14.11.2008, Marek Štelčík, aktualita
ESET uvolnil finální verzi antiviru pro mobilní zařízení
Mobile Antivirus, nový produkt v portfoliu společnosti ESET je určen na ochranu proti různým druhům elektronických infiltrací. Antivirová ochrana pro mobilní zařízení ESET Mobile Antivirus je určena pro operační systémy Windows Mobile 5.0...
Mobile Antivirus, nový produkt v portfoliu společnosti ESET je určen na ochranu proti různým druhům elektronických infiltrací. Antivirová ochrana pro mobilní zařízení ESET Mobile Antivirus je určena pro operační systémy Windows Mobile 5.0 a vyšší. Uživatelům smartphone telefonů má poskytovat ochranu před rozšiřujícími se virovými hrozbami, které útočí prostřednictvím těchto zařízení. Společnost produkt testovala a doporučuje například pro následující telefony: HTC Diamond, HTC TYNT2, MDA Vario III, MDA Touch či Samsung I900 Omnia.



Mezi funkcemi nalezneme například SMS antispam blokující nevyžádané SMS podle nastaveného blacklistu a whitelistu, případně můžete blokovat SMS od neznámých uživatelů. Dále jsou ukládány statistiky o kontrolách zařízení a uživatel si může vybrat i hloubku vnoření pro skenování CAB souborů. Kromě těchto vlastností nabízí ESET Mobile Antivirus automatické i nastavitelné aktualizace. Uživatel si může vybrat ze dvou možností zakoupení produktu. Pokud má mobilní zařízení s možností připojení na internet, antivirus si může koupit přímo ze svého zařízení. V opačném případě má uživatel možnost zakoupit si produkt pomocí objednávkového formuláře na stránkách společnosti. ESET Mobile Antivirus bude možné od pátku 14. 11. 2008 zakoupit prostřednictvím ESET Partnerů nebo na webové stránce společnosti.

Zdroj: ESET
reklama