reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expanzní nádoba pro 5,25" šachtu od Swiftechu

6.8.2012, Jan Vítek, aktualita
Expanzní nádoba pro 5,25" šachtu od Swiftechu
Známý výrobce komponent pro vodní chlazení, společnost Swiftech, si připravila nový produkt v podobě expanzní nádoby Maelstrom 5,25" Dual Bay Reservoir. Ta je určena pro dvě 5,25" pozice, které stejně už řada uživatelů ani nepotřebuje, protože...
Známý výrobce komponent pro vodní chlazení, společnost Swiftech, si připravila nový produkt v podobě expanzní nádoby Maelstrom 5,25" Dual Bay Reservoir. Ta je určena pro dvě 5,25" pozice, které stejně už řada uživatelů ani nepotřebuje, protože optické mechaniky již v době vysokorychlostního připojení k Internetu nejsou tak využívaným hardwarem.





Nový Maelstrom dokáže fungovat sám o sobě, nebo ve spolupráci s jednou či dvěma integrovanými vodními pumpami rodiny MCP35x, přičemž i tak budou stále stačit dvě 5,25" pozice. Expanzka také nabídne funkce pro bezpečný provoz a univerzální využití, kam patří monitorování teploty chladicího média, design zabraňující vzniku víru (to je v kombinaci s názvem Maelstrom trošku zábavné), více vstupů pro hadičky a pak tu jsou také UV LED a slibovaná pevné konstrukce využívající hliníkový přední panel s průzorem pro možnost sledování hladiny média.





Swiftech nabídne celkem pět verzí nové expanzní nádoby, a to jednak ji samotnou, pak s jednou či dvěma pumpami MCP35x a také dvě upgrade verze pro uživatele již vlastnící pumpy Swiftech, které se také dají použít. Více na stránkách výrobce:

Zdroj: TZ Swiftech
reklama