reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda s ESET - vyhodnocení

3.3.2008, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda s ESET - vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení expertiády s firmou ESET o 10 cen (1. až 3. cenou je roční licence ESET Smart Security, 4. a 5. cenou je roční licence ESET NOD32 Antivirus, 6. až 10. cenou jsou dárkové předměty).
UPDATE 3.3.2008 - vyhodnocení: Expertiáda s firmou ESET je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

U 9. otázky (Nástroj ESET Remote Administrator je součástí bezpečnostního řešení:) bylo po ukončení expertiády všem účastníkům, kteří odpověděli zvolením 2. nebo 3. odpovědi, nastaveno, že odpověděli správně zvolením 2. odpovědi (která byla zároveň doplněna o znění 3. odpovědi do následující podoby: ESET Smart Security Business Edition, ESET NOD32 Antivirus Business Edition, ESET NOD32 Antivirus pro Microsoft Exchange). Po této úpravě byla také 3. odpověď doplněna o část 4. odpovědi, aby to nikoho při zpětném nahlédnutí na jednotlivé otázky této expertiády nepletlo.

Vyvstaly totiž z vaší strany pochybnosti o tom, zda je skutečně správná pouze 2. odpověď nebo i 3. Původní skladba odpovědí byla následující:

Nástroj ESET Remote Administrator je součástí bezpečnostního řešení:
  • 1. ESET NOD32 Antivirus
  • 2. ESET Smart Security Business Edition, ESET NOD32 Antivirus Business Edition
  • 3. ESET NOD32 Antivirus pro Microsoft Exchange
  • 4. ESET Smart Security, ESET NOD32 Business Edition

Vyjádření ze strany ESETu k tomuto mi bylo poskytnuto následující:

"Nástroj ESET Remote Administrator je součástí bezpečnostního řešení ESET NOD32 Antivirus Business Edition a ESET Smart Security Business Edition. ESET NOD32 Antivirus pro Exchange Server standardně neobsahuje nástroj ESET Remote Administrator. Je sice možné vzdálenou správu použít, avšak je nutné vlastnit licenci ESET Remote Administrator. Protože tedy ESET Remote Administrator může teoreticky být součástí ESET NOD32 Antivirus pro Microsoft Exchange, byly uznány jako správné odpovědi B i C. "


Soutěže se celkem zúčastnilo 1897 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 1047 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl vyplněnou adresu (což je jedna z podmínek pro možnost získání výhry už od prvopočátku expertiád na Světu hardware), přeskočilo se k dalšímu číslu (ověřování přítomnosti potřebných kontaktních údajů provádí člověk, nikoli program). Úplnost údajů ve svém profilu si můžete zkontrolovat tak, že jako přihlášený kliknete na odkaz registrace v horní šedé liště nebo na odkaz "Změnit profil" v boxíku "Přihlášení" v horní části pravého sloupce.


Vygenerovaná čísla odpovídala následujícím účastníkům:

1. cenu získává: Jan Kříž
2. cenu získává: Jakub Křoustek
3. cenu získává: Pavel Kukleta
4. cenu získává: Václav Drescher
5. cenu získává: Zdeněk Layer
6. cenu získává: Petr Doupal
7. cenu získává: Petr Medlín
8. cenu získává: Petr Moškoř
9. cenu získává: Peter Suba
10. cenu získává: Josef Franta

Výhercům gratulujeme!


Výhercům bude koncem tohoto týdne zaslán informativní e-mail z mé strany a pokud budou na tento e-mail reagovat, budou jim ceny z firmy ESET zaslány. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.




Máme pro vás přichystanou další soutěž (expertiádu), tentokrát se společností ESET.
Ceny budou následující:

1. až 3. cena: ESET Smart Security (roční licence)
4. a 5. cena: ESET NOD32 Antivirus (roční licence)
6. až 10. cena: dárkové předměty




Soutěž bude opět v podobě 10 vědomostních otázek, které se budou na našich stránkách vyskytovat v pracovní dny v období od 11.2.2008 do 22.2.2008. Do slosování opět postoupí pouze ti, kdo odpoví správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10).

Účastí v Expertiádě se dotyčný zavazuje k dodržování pravidel. Jejich porušení bude mít za následek vyloučení z aktuální Expertiády. Ve vlastním zájmu by si je měl tedy každý důkladně přečíst před tím, než se Expertiády zúčastní

Poznámka: Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici a číslo popisné domu, poštovní směrovací číslo, obec).
reklama