reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda se značkou LEPA - vyhodnocení

28.11.2012, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda se značkou LEPA - vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení Expertiády (vědomostní soutěže o ceny) se značkou LEPA o několik hodnotných cen (napájecí zdroje a ventilátory). Zúčastnit se mohli čtenáři serverů Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz.
UPDATE 28.11.2012: Expertiáda s LEPA je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně aspoň na 8 otázek z celkových 10. Šanci vyhrát měli pouze ti, kdo mají v profilu pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

U 9. otázky (Řada LEPA B obsahuje napájecí zdroje s nejlepším poměrem ceny a výkonu v rámci sortimentu této značky. Disponuje zdroji s jakými jmenovitými výkony?) bylo všem účastníkům nastaveno, že odpověděli správně zvolením 2. odpovědi (650 – 800 W). jelikož výrobce má specifickou nabídku zdrojů řady B určených pro evropský trh, na který dodává pouze modely se jmenovitými výkony od 650 do 800 W. Výrobce má však na dalších trzích i jiné modely. V rámci otázky nebylo toto specifikováno.




- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -


Expertiády se zúčastnilo 1233 čtenářů, do slosování jich postoupilo 706. Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, pořadí účastníků se stejným počtem bodů se dále seřadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a pak jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel (na základě atmosferického šumu) na Random.org.

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl v profilu vyplněné kontaktní údaje (ověřování provádí člověk, nikoli program), přeskočilo se k dalšímu. Pro kontrolu údajů ve svém profilu klikněte jako přihlášený na tento odkaz.


1. cenu získává: Tomáš Dolejšek z Dobré Vody u Českých Budějovic (8 bodů)
2. cenu získává: Július Antal z Rimavské Soboty (9 bodů)
3. cenu získává: Radek Menc z Trnové (9 bodů)

Výhercům gratulujeme!


Dnes o tom pošleme výhercům e-mail a jakmile na něj budou reagovat, budou jim v nadcházejících dnech ceny zaslány. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.




Původní info o startu soutěže z 12.11.2012:

Tato Expertiáda je tentokrát se značkou LEPA.





1. cena: napájecí zdroj LEPA G1600 + 2 ventilátory Casino4C 12cm (hodnota cca 7 500 Kč)
2. cena: napájecí zdroj LEPA G850 + 2 ventilátory Vortex 12cm (hodnota cca 3 500 Kč)
3. cena: napájecí zdroj LEPA B650 + 2 ventilátory Chopper 12cm (hodnota cca 2 300 Kč)





Zúčastnit se mohou čtenáři registrovaní na Světu hardware, Digimanii nebo TV Freaku.





Expertiádu tvoří 10 otázek zobrazovaných na homepage v pracovních dnech od 12.11. do 23.11.2012. Do slosování postoupí ti, kdo zodpoví správně aspoň 8 otázek.




- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -


Účastí v Expertiádě se zavazujete k dodržování pravidel soutěže, jejichž porušením dojde k vyloučení (doporučujeme si je před účastí přečíst). Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici, číslo popisné domu, PSČ, obec).
reklama