reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Finální specifikace Foxconn BloodRage

30.10.2008, Pavel Boček, aktualita
Finální specifikace Foxconn BloodRage
O základní desce Foxconn BloodRage jsme částečně informovali již minulý týden, nyní se objevily její finální specifikace. Deska bude mít designově velmi zajímavě zpracované chlazení, které se ale jinak podobá vyšším modelů desek Gigabyte,...
O základní desce Foxconn BloodRage jsme částečně informovali již minulý týden, nyní se objevily její finální specifikace. Deska bude mít designově velmi zajímavě zpracované chlazení, které se ale jinak podobá vyšším modelů desek Gigabyte, samozřejmě až na to, že blokem severnío můstku může po úpravě protékat voda.



BloodRage bude tedy opravdu mít jen tři banky pro paměti DDR3-1800 (jako taktování, oficiálně podporuje do frekvence 1333 MHz), což ale sníží její cenu a přiblíží ji běžným uživatelům, kterým tři banky bohatě stačí. VRM procesoru má 14 fází.



Sloty PCIe 2.0 x16 nabídne čtyři s podporou CrossFireX (dva sloty po 16 PCIe linkách nebo čtyři po osmi) i Tripple-SLI (dva sloty s 16 linkami, jeden s osmi a jeden pro PhysX). To vedle jednoho slotu PCIe x1 a jednoho PCI. Jižní můstek ICH10R zabezpečuje celkem šest slotů SATA-300 (s podporou RAID 0, 1 5 a 10) a dva eSATA, přídavné řadiče pak ještě další dva SAS a UATA-133.



Integrovány jsou na desce dva čipy pro Gigabit Ethernet, dále pak nabízí dvanáct portů USB 2.0 (šestž na I/O panelu a šest skrze brackety) a dva FireWire 400 (jeden na I/O panelu a jeden s pomocí bracketu). K desce bude dodávána zvuková karta SONAR X-Fi do slotu PCIe x1. V balení má být i panel do 5,25'' pozice pro snadné přetaktování.



Zdroj: VR-Zone
reklama