reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fórum - trička Foxconn pro nejčastější diskutéry

21.6.2006, Karel Polívka, aktualita
Fórum - trička Foxconn pro nejčastější diskutéry
Jak jste si už asi všimli, od spuštění diskuzního fóra Světa hardware uběhlo již něco málo přes měsíc. Na hlavní stránce SHW je například možné v levém sloupci nově nalézt pod výpisem nejnovějších diskuzních příspěvků pod našimi články další...
Jak jste si už asi všimli, od spuštění diskuzního fóra Světa hardware uběhlo již něco málo přes měsíc. Na hlavní stránce SHW je například možné v levém sloupci nově nalézt pod výpisem nejnovějších diskuzních příspěvků pod našimi články další "boxík", jehož obsahem je výpis RSS nově založených témat na diskuzním fóru. Protože chceme naše dítko nadále rozvíjet, rádi bychom vás touto formou informovali o jedné naší aktivitě.

Protože naše partnery, s nimiž spolupracujeme, zajímá náš vývoj a jsou ochotni mu nějak pomoci, máme tu pro diskutující na našem fóru ve spojení se společností Foxconn takové menší "obdarování" tmavě modrými tričky velikosti XL (trička jiné velikosti bohužel k dispozici nemáme) s prošívaným logem Foxconn v přední části (viz ilustrační fotografie níže). Tričko budou moci získat ti čtenáři, kteří do konce tohoto měsíce splní jednu (nebo obě) z následujících dvou podmínek:

  • Budou patřit mezi prvních 15 členů diskuzního fóra s největším počtem příspěvků - stav bude zjišťován dne 30.6.2006 v 17.00
  • Jimi založená témata budou mít dne 30.6.2006 v 17.00 největší počet odpovědí (počet triček vyhrazených pro čtenáře, kteří splní tuto podmínku: 10)

Tričko si výherci budou moci vyzvednout v naší redakci v Brně a nebo si jej nechat zaslat bezplatně poštou. Pokud by velikost XL nevyhovovala, může se dotyčný trička zřeknout ve prospěch někoho dalšího. Výherce budu posléze informovat v prostředí diskuzního fóra zasláním Soukromé zprávy a také uvedu jejich seznam v aktualitě na SHW.


Tričko - náhled (omluvte pomačkanost, žehličku v redakci nemáme :-))



Detail prošívaného loga Foxconn



Na levém rukávu je logo čipové sady i975X a na pravém je logo Intelu - obojí ještě ve starší verzi

Příspěvky, které nebudou věcné (ať už se bude jednat o prachsprostý SPAM nebo o pokus mít co největší množství příspěvků či odpovědí debatou "o ničem"), budou mazány a nebudou se započítávat. Diskuze jsou samozřejmě moderovány, čili případně projít a promazat nic neříkající příspěvky je už jen otázkou okamžiku.

Pokud by se tento styl "závodu" ujal, mohli bychom jeho obdobu v průběhu času opakovat. Cílem je snaha o rozšíření přitažlivosti obsahu diskuzního fóra a posílení tamější komunity, protože: hodně sledované/diskutované téma = zajimavé téma = zajímavější obsah v rámci diskuzního fóra SHW.

Momentálně máme ve spojitosti s diskuzním fórem na programu další rozšíření jeho možností - sekce ve stylu "bazaru", ale termín nasazení do praxe prozatím nejsem schopen říci (ostatně spuštění diskuzního fóra jako takového bylo na programu několik měsíců, čili můžu jen dodat komentář, kterým se chlapíci z 3D Realms doslovala proslavili: "When it's done" :-). Každopádně soukolí ve spojitosti s rozvojem SHW je neustále v pohybu.
reklama