Padani ati driveru v x64 v aeru
Ahoj, tak uz me padaj drivery ATI i jen v aeru. Vista x64. Zatim bez updatu a hotfixu. Teplota GPU 50-60 stupnu, spis k 50.
[QUOTE=Lo;55349]Ahoj, tak uz me padaj drivery ATI i jen v aeru. Vista x64. Zatim bez updatu a hotfixu. Teplota GPU 50-60 stupnu, spis k 50.[/QUOTE]
Víš, hledej hotfix...
Víš, hledej hotfix...
nainstaloval jsem 940105, vypl UAC a ati external event a nastavil TdrLevel na 0. No alespon se mi uz nedeje to, ze po padu driveru a obnoveni spadl okamzite znova a tekhle furt v cyklu a byl potreba restart. Uvidime co po nastaveni TdrLevelu ...
Fakt by ses měl více rozepsat o HW konfiguraci, takhle Ti těžko můžeme poradit. Každopádně zkus poslední verzi Catalistů, mám pocit, že kromě hromady zvýšení výkonu v CF opravovali také pár bugů ve Vistách.
Samozrejme posledni catalisty mam. Jinak je zajimave, ze ve hre se mi to jeste nestalo (pravda, hru sem hral vseho vsudu 1hodinu a 45minut, ale stejne).
Jinak hw konfigurace vam tu nikdy nepomohla vyresit zadny muj problem, nevim proc by ted mela. .... No vlastne jste vubec zadny problem jeste nevyresili, ze .... :) ....
EDIT: tak sem si dal HW do podpisu, at to furt nemusim kopirovat - takze se podivej do profilu, tam to bude
Jinak hw konfigurace vam tu nikdy nepomohla vyresit zadny muj problem, nevim proc by ted mela. .... No vlastne jste vubec zadny problem jeste nevyresili, ze .... :) ....
EDIT: tak sem si dal HW do podpisu, at to furt nemusim kopirovat - takze se podivej do profilu, tam to bude
[QUOTE=Lo;55548]Samozrejme posledni catalisty mam. Jinak je zajimave, ze ve hre se mi to jeste nestalo (pravda, hru sem hral vseho vsudu 1hodinu a 45minut, ale stejne).
EDIT: tak sem si dal HW do podpisu, at to furt nemusim kopirovat - takze se podivej do profilu, tam to bude[/QUOTE][OT] Ty mas evidentne nejvetsi problem sam se sebou.... lidi, co se ti tu snazi pomoc, to delaj z dobry vule.
Neschopnej ses hlavne ty, ty u toho kompu sedis a evidentne nevis co s nim (tech threadu tady mas dost).... a kdyz ti chce nekdo poradit, zacnes urazet :stupid To je dukaz jen a jen tvy inteligence :rolleyes:
Btw. tu konfiguraci z podpisu si klidne zase vymaz, myslim ze se na tebe kazdej akorat vy**re, kdyz se neumis chovat :thumbdown [/OT]
EDIT: tak sem si dal HW do podpisu, at to furt nemusim kopirovat - takze se podivej do profilu, tam to bude[/QUOTE][OT] Ty mas evidentne nejvetsi problem sam se sebou.... lidi, co se ti tu snazi pomoc, to delaj z dobry vule.
Neschopnej ses hlavne ty, ty u toho kompu sedis a evidentne nevis co s nim (tech threadu tady mas dost).... a kdyz ti chce nekdo poradit, zacnes urazet :stupid To je dukaz jen a jen tvy inteligence :rolleyes:
Btw. tu konfiguraci z podpisu si klidne zase vymaz, myslim ze se na tebe kazdej akorat vy**re, kdyz se neumis chovat :thumbdown [/OT]