Zdravim Vas,
resim LCD panel pro svyho synovce. Uvazujeme o 22"
Jako kazdy kluk skolak "pari hry", zkousi obcas neco malo s Photoshopem (grafika pro web, uprava foto atp) kouka na filmy na PC
Prosim Vas co treba:
HP 22" Pavilion w2207v
Samsung 22" SM 226BW
nebo snad radeji priplatit a koupit Acer 24" AL2416WBs ?
K cemu jsou dobre pozorovaci uhly? Pokud clovek sedi a sleduje monitor primo?
Je dostacujici barevna hloubka pro vyse zminene ucely?
Co se tyce HW ma dobry PC. VGA nVidia 8600GTS
Mozna se tu jiz nespocet krat resilo, ale radsi se zeptam nez pak vracet zbozi a cekat na jine
Dekuji
resim LCD panel pro svyho synovce. Uvazujeme o 22"
Jako kazdy kluk skolak "pari hry", zkousi obcas neco malo s Photoshopem (grafika pro web, uprava foto atp) kouka na filmy na PC
Prosim Vas co treba:
HP 22" Pavilion w2207v
Samsung 22" SM 226BW
nebo snad radeji priplatit a koupit Acer 24" AL2416WBs ?
K cemu jsou dobre pozorovaci uhly? Pokud clovek sedi a sleduje monitor primo?
Je dostacujici barevna hloubka pro vyse zminene ucely?
Co se tyce HW ma dobry PC. VGA nVidia 8600GTS
Mozna se tu jiz nespocet krat resilo, ale radsi se zeptam nez pak vracet zbozi a cekat na jine
Dekuji
Acer v zadnem pripade ne! Acery jsou shity, litoval bys. :thumbdown
Co se tyce tech prvnich dvou, tak to je na delsi diskusi. Osobne bych doporucil to HP, chystam se ho kupovat.:D Ma hodne kvalitni barevne podani.
Co se tyce tech prvnich dvou, tak to je na delsi diskusi. Osobne bych doporucil to HP, chystam se ho kupovat.:D Ma hodne kvalitni barevne podani.
[QUOTE=tgfh;55775]Tak ostré to nebude.[/QUOTE]
Rekneme to takhle: nedoporucoval bych vrazet vyssí castky do Aceru, mohlo by se ti to seredne vymstit. Myslim, ze urciti nespecifikovani uzivatele tohoto fora maji se znackou Acer spatne zkusenosti.:D
A nejde jenom o poruchovost, ale predevsim o kvalitu. Nerikam, ze vsechny vyrobky teto firmy musi byt nutne spatne, ale pro jistotu...
Rekneme to takhle: nedoporucoval bych vrazet vyssí castky do Aceru, mohlo by se ti to seredne vymstit. Myslim, ze urciti nespecifikovani uzivatele tohoto fora maji se znackou Acer spatne zkusenosti.:D
A nejde jenom o poruchovost, ale predevsim o kvalitu. Nerikam, ze vsechny vyrobky teto firmy musi byt nutne spatne, ale pro jistotu...